FOTO: Turnaj v Kounově ovládly Hředle!

0

Kounov - Místní turnaj v malé kopané má za sebou další rok své existence. Počasí vyšlo na jedničku, celá akce byla skvěle připravena. Stejně tak na jedničku byl i výkon Hředel, které v turnaji zvítězily.

Oproti minulému ročníku se zúčastnilo turnaje pouze 10 mužstev, jelikož dva týmy těsně před konáním svou účast odřekly. To ale nebránilo v klidném plynutí turnaje do samého konce, po kterém byla na hřišti připravena zábava.

 

Skupina A

1. FK Hředle                    39:10     15 bodů

2. FK Nesuchyně             20:16     10 bodů

3. Satan's                         17:17      8 bodů

4. Beast team                  26:20      7 bodů

5. Kopyta                            6:30      3 body

 

Tým Sabivena odřekl účast, a tak každému týmu byly přiděleny po kontumaci 3 body a výsledek 3:0.

 

Skupina B

1. FK Kounov                   29:10     15 bodů

2. FC Fokeful                   37:13     12 bodů

3. Sportovní analfabeti    25:20      9 bodů

4. Nekopové                    16:17      6 bodů

5. Kounovští stíhači           8:39      3 body

 

Tým Malinová odřekl účast, a tak stejně jako u skupiny A každému týmy připadly 3 body a výsledek 3:0.

 

Pravidla turnaje říkaly, že první čtyři týmy ze skupiny postupují do čtvrtfinále, kde se utká první celek skupiny A se čtvrtým skupiny B, druhý se třetím a naopak. Zápas o 9-10. místo se tedy měl uskutečnit, ale nebylo tomu tak. Kopyta odjela hned po skupinové fázi domů, a tak celkové deváté místo připadlo Kounovským stíhačům bez boje.

 

Čtvrtfinále

A1 - B4   FK Hředle 12:2 Nekopové

A2 - B3   FK Nesuchyně 8:3 Sportovní analfabeti

A3 - B2   Satan's 1:9 FC Fokeful

A4 - B1   Beast team 4:5 FK Kounov

 

Hředle ve čtvrtfinále potvrdily, že se budou ucházet o triumf v turnaji. Nekopové si pro favoritovi "nekopli". Nesuchyně s klidem zvládla zápas se Sportovními analfabety. Fokeful jednoznačně přehrál Satany. Velké drama až do konce bylo v zápase domácího Kounova proti mladým fotbalistům rakovnického SK, ve kterém Kounovští vedli 1:5, ale mladící dokázali zápas pořádně zdramatizovat a za svůj výkon se nemusejí rozhodně stydět.

 

Semifinále

A4 - B1 / A2 - B3   FK Kounov 6:2 FK Nesuchyně

A1 - B4 / A3 - B2   FK Hředle 2:1 FC Fokeful

 

Domácí další drama nedopustili a prošli do finále. Nutno ale říci, že Nesuchyně měla hodně šancí na gól, ale ty zůstaly bohužel pro ni nevyužity. Nejzajímavější zápas pro oko diváka byl sehrán mezi dvěma největšími favority turnaje. Hředle se dostaly do vedení po chybě soupeře, kterému ovšem dovolily vyrovnat. Červený v roli hrajícího brankáře svůj tým nejen několikrát podržel, ale přidal také krásnou vyrovnávací trefu, na kterou byl Tůma krátký. Dobrý výkon obou gólmanů přinesl ale větší radost Tůmovi, jehož Hředle nakonec postoupily po vyrovnaném a vyhecovaném zápase do finále, kam je poslal gólem z přímého kopu Sláma.

 

Zápas o 3-4. místo

Poražení semifinalisté se mezi sebou dohodli, že souboj o 3-4. místo rozhodnou pokutové kopy. V těch zvítězili hráči Fokefulu poměrem 5:3.

 

Finále

FK Kounov 2:4 FK Hředle

 

Souboj dvou dosud neporažených týmů nabídl finálový souboj. Na domácí straně se výborným výkonem nejen ve finálovém zápase prezentoval Hankocy. Na straně druhé táhl Hředle Sláma, který stejně jako jeho rival podal na turnaji famózní výkon v každém zápase, spolu s Lupákem, střelcem nejvíce branek na turnaji. Zároveň byl k vidění souboj dvou dobře chytajících brankářů - Rajnince a Tůmy. Co více si od finále přát! Kounovští se sice ujali vedení, ale Hředle vyrovnaly a zápas i díky chybám domácího celku otočily ve svůj prospěch a mohly se následně radovat z vítězství.

 

Celkové pořadí

1. FK Hředle

2. FK Kounov

3. FC Fokeful

4. FK Nesuchyně

5. Sportovní analfabeti

6. Satan's

7. Beast team

8. Nekopové

9. Kounovští stíhači

10. Kopyta

 

* zápas o 9-10. místo bez boje (kontumace pro Kounovské stíhače), o 5-8. místě rozhodoval bodový zisk ze skupin

 

Individuální ocenění

Nejlepší hráč - Jan Sláma (FK Hředle)

Nejlepší střelec - Karel Lupák (FK Hředle)

Nejlepší brankář - Daniel Rajninec (FK Kounov)

 

Petr Huttr ml. - organizátor

,,Jsem rád, že se turnaje i v letošním ročníku zúčastnilo poměrně dost týmů, i když původně mělo být 12 týmů a nakonec bylo pouze 10. Dva týmy se z různých důvodů musely v pátek odhlásit. Je to velká škoda, ale i za 10 týmů jsem velice rád. Ve většině zápasů padalo mnoho branek. To se muselo líbit nejen přítomným divákům, ale i samotným hráčům. Bohužel v některých zápasech se odehrály i nějaké strkanice, ale poté se vše nakonec v dobrém podařilo vyřešit. Chtěl bych ještě jednou poděkovat všem za účast a pogratulovat prvním třem týmům k zisku pohárů. Jsem samozřejmě rád, že domácí tým FK Kounov získal po deseti letech nějaký pohár (smích). Ovšem už před turnajem, když se mi podařilo sestavit náš tým, jsem si říkal, že by to letos na umístění mezi prvními třemi mohlo vyjít. Povedlo se a skončili jsme na krásném druhém místě. Nicméně mě ale také překvapilo, že jsme hned první zápas porazili FC Fokeful, vítěze turnaje v letech 2014 a 2015. Celou akci i s večerní zábavou hodnotím velmi pozitivně. Jsem rád za Vaši účast a budeme se za rok opět těšit na další ročník."


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou