TJ Nučice: Na plac museli béčkaři a výrazně nám pomohli

0

Solidní defenzívní hra zdobila tým Nučic, kterému se podařilo získat 33 bodů. To je o tři body méně a dvě příčky níže než v loňském roce. Letos to stačilo na devátou pozici. Zajímavostí je, že Nučice jsou jediným týmem, který v podzimní části ztratil body s odstupujícími Břežany. Sezónu pro nás hodnotil stabilní člen týmu Jan Vedral.

Jediné pozitivum minulé sezóny je, že jsme se zachránili. Byl to jeden z nejtěžších ročníků, protože padaly hned čtyři týmy a tak ani čtvrtý tým neměl měsíc před koncem soutěží jasno, jestli se udrží.    Bohužel se nám v průběhu sezóny nevyhnula zranění. Na podzim to byla spíše drobnější zranění, na jaře nám na delší dobu vypadli Jan Jelínek a Kamil Hurtík. I přesto s pomocí B mužstva jsme byli stále konkurenceschopní a dokázali vyhrát důležitá utkání. Hlavně nám pomohli Petr Bradáč a Vojta Podolák, kteří už chtěli pověsit okresní fotbal na hřebíček. V útoku dominoval Filip Kubalík, který vstřelil polovinu všech branek. Bohužel ho nikdo jiný nedokázal napodobit.    Obrana společně s gólmanem Tomášem Krutským patří dlouhodobě k nejlepším v okresním přeboru a i letos jsme dostali méně než dvě branky na zápas. Snad v příštím ročníku budeme bavit naše věrné diváky lepším fotbalem.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou