Sokol Plaňany: Po dardě v Krakovanech nás už všichni posílali do trojky

0

Pět nul Hradeckého, góly Proskočila, Švehlova dirigentská taktovka a zarputilost M. Freunda, to jsou znaky zdobící Plaňanské. Po podzimu jedenácté, v prvním jarním kole debakl v Krakovanech, ale nakonec z toho bylo páté místo v jarní tabulce a záchrana z celkového desátého místa. Je to o dva body méně než loni a i dvě příčky mínus. Hodnocení sezóny nám poskytl Petr Břichnáč, kapitán a trenér v jarní části soutěže.

Po celou sezónu jsme měli problém s počtem kvalitních hráčů, do toho každý zápas nějaká omluvenka a proto se stávalo, že jsme často nastupovali v rozdílné sestavě, než utkání předešlé. Asi v nejlepší sestavě jsme paradoxně byli v Břežanech II, ale body nám ve finále byly k ničemu.

 

Po podzimu jsme získali 13 bodů a bylo jasné, že nás čeká boj o záchranu v soutěži. V zimní přestávce jsem se musel posunout do role "trenéra". Příprava proběhla celkem dobře, ale opustili nás tři hráči a museli jsme vytáhnout hráče z B mužstva. Když jsme po našem prvním kole dostali 8:0 v Krakovanech, vyslechl jsem si všude, že jdeme jasně do 3.třídy. Nikdo nečekal, že nakonec získáme na jaře 20 bodů a okres udržíme. Musím říct, že některé z nás to stálo dost nervů a úsilí a všem, kteří v tom pomohli patří velké díky.

 

Jinak musím říci, že předvedená hra po celé jaro nebyla zcela podle našich představ, ale doplňovali jsme to bojovností a chutí získat body. Tímto má mise v pozici trenéra pravěpodobně končí, cíl jsme splnili a věřím, že spoluhráči na to budou vzpomínat v dobrém. Do příštího roku už je připraveno několik posil. Mohl by to být o dost zajímavější rok.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou