Viktoria Velký Osek: Týmu chybí lídr, který by to seřval...

0

Letos o pět bodů méně než loni, stejná jedenáctá příčka, ale na záchranu to díky velkému počtu sestupujících nestačilo. Mizernou hru na venkovních hřištích (jen 4 body) nedokázaly nahradit body z domácích zápasů (21). Zabránit sestupu nedokázalo ani zlepšené jaro, když Viktoriáni získali o devět bodů více než na podzim. Pravděpodobně svoji poslední sezónu v roli trenéra týmu hodnotil Jiří Sodoma.

Celkově jsme ze sezóny hodně zklamáni. Jak jinak, když se nám soutěž nepodařilo zachránit. Týmu chybí lídr, který by ho v pravou chvíli dokázal vyhecovat i seřvat. Nedá se říct, že bychom v soutěži úplně propadli, ale katastrofální podzim se nám již nepodařilo napravit. Rozhodujícím zápasem pro nás byl zápas v Plaňanech a ten jsme nezvládli. Pozitivum je, že snad mužstvo s množstvím mladých hráčů zůstane pohromadě a spolu s Fotbalovou školou dokážou vyprodukovat generaci, která nás do OP co nejdříve vrátí. 

 

Z hráčů musím vyzdvihnout určitě Sixtu. Kapitán, vzorná tréninková docházka a vynikající individuální výkony.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou