Sokol Zásmuky: Měli jsme pocit, že to půjde samo

0

Zásmuky válely ještě nedávno v krajských soutěžích. Po sestupu zpět do okresu zde strávily pouhé tři sezóny a jdou ještě níž. Zásmučtí v loňském ročníku hráli špici tabulky, ale katastrofální úvod letošní soutěže je přišpendlil na spodek tabulky, odkud už se nedostali. Sestupový ročník hodnotil hrající trenér Martin Čapek.

Chtěli jsme navázat na výsledky z minulé sezóny, kdy jsme obsadili krásné třetí místo. Složení kádru se změnilo jen minimálně, když se zpátky do Kolína vratil Adam Čapek. A tak jsme asi vstupovali do sezóny s pocitem, že to půjde samo. Bohužel opak byl pravdou.

 

Prvních osm kol s jedním bodem a minimální treninková účast vedlo k odstoupení trenéra Václava Jindry. Týmu se do konce podzimní části ujal hrající asistent Martin Čapek , kterému nakonec vedení dalo možnost sezónu dotáhnout do konce a pokusit se vykřesat jiskřičku naděje na záchranu, která byla po podzimu jen minimální. I přes zlepšené jarní výkony např. v zápasech s Bečváry, Jevany, Krakovany nebo Plaňany, se nám podařilo uhrát pouze 19 bodů a s těmi se soutěž zachránit nedá.

 

Momentálně už koukáme jen dopředu a plně věřím, že příští sezóna bude kvalitní, odehrajeme kvalitní zápasy, na které se přijdou podívat i naši fanoušci a pokusíme se o návrat do okresního přeboru. Záleží pouze na hráčích, jak se k tomu postaví.

 

A perlička na závěr. Zásmuky jsou jediným týmem, který sebral body na horké půdě Bečvár. A ještě jedna - zásmučtí diváci asi nejsou příliš velkou podporou pro hráče, protože Zásmuky jsou také jediný tým v soutěži, který získal na soupeřových hřištích více bodů než na domácím pažitu.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou