Veselá v úvodním přípravném duelu nestačila na kombinovaný celek Luhačovic

1

V prvním přípravném utkání na novou sezónu si pozvali fotbalisté z Veselé celek z Luhačovic, který v uplynulé sezoně vyhrál na Zlínsku Krajský přebor. Hosté z lázeňského města dorazili na Veselou v kombinované sestavě, ve které se objevilo několik talentovaných mladíků a také hráčů B týmu, hrající Okresní přebor. V zajímavém duelu si nakonec oba týmy s chutí zastřílely a výsledkem bylo divoké skóre 3:5. Příprava ale splnila účel a pro oba celky byla dobrou prověrkou před začátkem soutěží, které startují již 6. srpna 2017.

TJ Sokol Veselá vs. FK Luhačovice komb. 3:5 (1:2)

Branky: Štěpánek, Dujka, Pavel - Popelka 2x, Liška, Bernátek, Jelínek

 

"Na úvod sezóny jsme opláceli přípravné utkání ze zimní přípravy, kdy jsme se stejným soupeřem hráli na UT v areálu Radostová. Hosté přijeli s velmi mladým a běhavým týmem a zápas měl na úvod sezóny až nečekaně vysoké tempo, zejména v prvním poločase. Padlo pěkných os branek a tak zápas byl i pro zvědavé diváky kterým už byla letní přestávka dlouhá, přitažlivý. Navíc oba brankaři předvedli ještě řadu bravurních zákroků, takže skóre mohlo být ještě „divočejší“.Zápas rozhodně byl přínosem a zpestřením letní přípravy", hodnotí duel s Luhačovicemi sekretář veselského klubu Zdeněk Kučera..

 

Sestava Veselé:

Červenka Petr - Bodlák, Odstrčilík, Čala, Červenka Jar., Dlabaja Martin (70. Pavel), Sokol, Dujka, Štěpánek, Šarman, Manďák (46. Soukup)

 

Sestava Luhačovic:

Švec - Bartek, Zmeškal, Pešek, Kryšpín, Šůstek (45. Bača), Popelka, Slobodian, Liška (45. Coufalík), Červenka Š. (45. Jelínek), Horáček (45. Bernátek)

 

 

 

 

Informace z klubu TJ Sokol Veselá

 

Veselá má za sebou třetí rok v I.B a tento poslední byl ze všech tří výsledkově nejvydařenější. Celou sezónu se nám dařilo držet ve středu tabulky mezi 5. až 8. místem, takže bez velkých nervů jsme zvládali i velké personální výpadky, které nás postihly hlavně v jarních odvetách.

 

Do dalšího ročníku hrající trenér Tomáš Dujka zvolil již osvědčený koncept přípravy z minulých let a tak hlavní prověrkou kádru před mistrovskou sezónou bude opět účast v Poháru hejtmana Zlínského kraje. Zápasy mají svůj náboj, nehraje se jen o „hubičky“ a přínos Poháru je tedy očividný v přístupu hráčů i v jejich nasazení.První přípravný zápas už máme za sebou, když v sobotu 15.7. jsme doma podlehli Luhačovicím B 3:5. Na hřišti hosté představili i řadu hráčů s úspěšného A týmu, který letos vyhrál Krajský přebor a zejména v záloze a v přechodu do útoku to bylo hodně znát.

 

O víkendu 29.7. už nás čeká pohárový zápas doma od 17.30 s Malenovicemi a pokud budeme úspěšní, další sobotu si zopakujeme v rámci 2.kola poháru domácí zápas s Luhačovicemi, tentokrát by přijeli pod hlavičkou Luhačovice A. Oba kádry se ale asi moc od sebe lišit nebudou.

 

Pokud v 1.kole poháru úspěšní nebudeme, budeme narychlo vybírat soupeře z dalších poražených v 1.kole (nabízí se Kateřinice, Lidečko, Vlachovice nebo Val. Klobouky). Bude záležet kdo z poháru opravdu vypadne.

No a pak už stejně jako vloni, první kolo I.B doma s Hulínem. Toto utkání jsme vloni doma prohráli, naopak jaro jsme odstartovali vítězstvím v Hulíně. Uvidíme, kdo se bude smát tentokrát. Samozřejmě bychom rádi, aby nám vstup do soutěže vyšel co nejlépe. V dalších utkáních pak jedeme do Sehradic a hostíme Mladcovou, tedy náročný vstup do soutěže nás čeká.

Ve vedení klubu žádné změny po úspěšné sezóně se nekonaly. Něco málo jsme opět vylepšili na našem, myslím že solidním, zázemí a velké změny nebylo třeba dělat ani v hráčském kádru. Důležité je, že nikdo neodešel ani neskončil. Hlavními posilami nám budou zejména uzdravení marodi. Také se nám poslední dva roky dařilo zařadit do základní sestavy vždy jednoho dorostence, takže budeme spokojeni, když se to podaří i letos. Navíc naši matadoři (Martin Odstrčilík a Tomáš Pavel) přislíbili, že zdaleka ještě nekončí a i pětatřicátníci Petr Červenka, Tomáš Dujka a Milan Šumšal jsou v plné síle. Posily zvenčí víme jak těžko se v dnešní době shání, proto je ani nehledáme. Pokud přeci jen k nějakému doplnění dojde, tak půjde vesměs jen o návraty.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
21. 7. 2017 19:38
Administrátor klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín
DVĚ ZMĚNY :
oproti článku pana Kosečka o 1.kole Poháru Hejtmana ZK se v utkání VESELÁ-MALENOVICE se změnila nominace hlavního rozhodčího. Tím bude v sobotu JAN FILGAS na Veselé.

Vyřešilo se po vzájemné dohodě také to, s kým bude hrát v dalším týdnu poražený z této pohárové dvojice. Vznikla čtyř dohoda s další pohárovou dvojicí KUNOVICE-STARÉ MĚSTO. Utkání týmů vyřazených z poháru se uskuteční v sobotu v 29.7. v 17.3o na Veselé, pokud se vyřazení bude týkat Veselé. Vypadnou-li Malenovice, tak ty naopak pocestují také 29.7. a také na 17.3o do Kunovic nebo Starého Města. Zase podle výsledku jejich vzájemného utkání v 1.kole Poháru.

Ostatní čtou