Malenovice se znovu po roce vracejí do 1. B třídy skupiny B

0

Loňský vítěz 1. B třídy skupiny B celek Malenovic se ve vyšší soutěži dlouho neohřál a po roce se znovu vrací do 1. B třídy. Malenovičtí fotbalisté se v úvodním kole utkají na domácím hřišti s s rezervou Slavičína. Ale už v příštím týdnu je čeká pohárový duel s Veselou. Malenovičtí funkcionáři už představili i novou posilu na nadcházející sezonu, kterou je David Paták, který se vrací do svého klubu z Doubrav, předtím působil v Mladcové.

Malenovice svůj poslední zápas v této sezóně na půdě Újezdce. Lekcí efektivity Malenovice prohrály 1:5 (0:2). Už před tímto závěrečným kolem bylo jisté, že se umístíme na posledním místě, což by mělo znamenat sestup zpátky do I.B třídy, kterou jsme dokázali minulý rok vyhrát. Proč nepotrénovat něco navíc a nedokázat to znovu?
Ještě jednou děkujeme za účast lidí, kteří nás chodili podporovat na domácí zápasy a ještě větší dík těm, kteří dojížděli i do vzdálenějších vesnic na venkovní zápasy, aby bylo cítit, že tam naši kluci nejsou sami...

 

 

"Můžeme již představit novou posilu pro naše A mužstvo. Po mnoha letech se vrací do našeho klubu David Paták, který okusil angažmá na Mladcové a poté naposledy působil v celku TJ Doubravy. U nás započal svou kariéru v přípravce pod vedením Filipa Krejčiříka, ale po přípravce se naše cesty rozdělily. Teď se vrací pomoci Malenovicím k tomu, aby zopakovaly úspěch z ročníku 2015/2016, kdy se nám povedlo vyhrát I.B třídu krajské soutěže mužů. A my mu přejeme hodně štěstí a úspěchů ve svém staronovém působišti", uvádějí malenovičtí funkcionáři na svém facebooku. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou