SK Louky budou po čtyřech letech znovu působit v krajských soutěžích

0

Díky povedené sezóně se podařilo fotbalistům SK Louky podruhé v řadě postoupit a od příští sezóny bude v Loukách opět k vidění I.B třída, do které se oddíl vrací po dlouhých čtyřech letech strávených v okresních soutěžích. Nováček 1. B třídy skupiny B může být příjemným oživením této soutěže a ve svých řadách má několik výborných fotbalistů, včetně bývalého kanonýra Zlína Petra Janči. Louky si v prvním kole zopakuji souboj s týmem s Březnice, který je dalším nováčkem.

V posledním kole OPM jsme se před početnou diváckou kulisou střetli s již jistým mistrem z Březnice. Našemu týmu však stále šlo o hodně a potřebovali jsme zvítězit, abychom z druhého místa mohli pomýšlet na postup do I.B třídy.

 

 

 

První poločas nabídl spíše vyrovnanou hru. Hosté se dopředu výrazně netlačili a bylo na nás, abychom převzali iniciativu. Předvedli jsme velký počet střel, ale většina mířila mimo tři tyče, nedařilo se nám využít ani rohové kopy, které často končily u prvního bránícího hráče na přední tyči. Největší příležitostí ke vstřelení gólu byla šance Kocourka, který ještě hledal před bránou Janču, ale ten na míč nedosáhl. Zakončením přes hlavu se zkoušel prosadit Pavelka, ale ani jemu nebylo přáno. Březnice měla jednu výraznější šanci, ale z otočky střílejícího Ambrože vychytal Janča.

 

 

Do druhé půle nastoupil Laciga místo Pavelky. Výkop měli hosté a kombinovali s míčem na naší polovině. Po jejich ztrátě však Kadlík založil rychlý protiútok, který zakončil Petr Janča střelou mezi nohy bezmocného gólmana. 47. minuta - 1:0! Hosté se z rychlého gólu nepoložili a v průběhu druhého poločasu zvyšovali svou útočnou snahu. Ve dvou situacích byli velmi blízko vyrovnání, ale pokaždé nás podržel bravurními zákroky Janča. Na uklidňující druhý gól jsme si museli počkat do 72. minuty, kdy po výkopu brankáře Janči unikl Podaný a přeloboval březnického brankáře. Další šance měl Petr Janča a v největší z nich dokonce už obešel gólmana, jenže z úhlu trefil pouze tyč. Dvougólové vedení už se nám podařilo udržet až do konce a díky vítězství jsme uhájili konečnou druhou příčku.

 

 

SK Louky - SK Březnice 2:0 (0:0)

Branky: Janča Petr, Podaný

 

 

Sestava SK Louky:

Radek Janča - Jiří Kadlík, Malota, Mikač, Pisklák – Pavelka (46. Laciga), Bača, Burša, Podaný (88. Kadlík Robert) - Petr Janča, Kocourek (85. Sedláček)

 

 

Díky povedené sezóně se nám podařilo podruhé v řadě postoupit a od příští sezóny bude v Loukách opět k vidění I.B třída, do které se vracíme po čtyřech letech strávených v okresních soutěžích. 

 

 

Děkujeme za podporu všem fanouškům a příznivcům fotbalu v Loukách a věříme, že jim předvedeme kvalitní výkony i ve vyšší soutěži.

 

Zdroj: http://www.sklouky.cz/


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou