Čechie Tuklaty se vrací do okresního přeboru po osmnácti letech

0

V roce oslav 95 let klubu Čechie Tuklaty se tomuto týmu podařilo splnění snu a z druhého místa postupují do okresního přeboru. Jak se na nový ročník chystají nám prozradil trenér Roman Nešpor.

Pro Tuklaty bylo celkem reálné vyhrát svojí skupinu třetí třídy, ale nevyšlo to o chloupek...

Skončili jsme na druhém místě za Dobráčem, který vyhrál skupinu zaslouženě, my jsme měli celou sezónu problémy, abychom hráli v kompletní sestavě, například za celý podzim jsme odehráli komplet pouze jedno utkání...Tohle negativum ovšem přebila nálada na trénincích, soustředění a zápasech. Snažíme se u nás dělat fotbal trochu odlišně než to dělají jinde a myslím si, že se nám to daří. Nálada v týmu je parádní, areál a podmínky jsou super.   Nakonec z toho díky změně priorit u jiných klubů ale postup přece jenom je...   Náznaky o postupu jsme měli už v průběhu jara, o téměř jistém postupu jsme se dozvěděli těsně před slavnostmi a vznikla z toho solidní šňůra dní s pivem v ruce... Takže oslavy byly dlouhé, nebylo to divoké, ale spíš jsme si vychutnávali oslavy založení klubu a postup. Všechno se nám povedlo a i dnes na to rádi vzpomínáme. Pro Tuklaty to bylo velikou událostí, zpátky v okresu jsme snad po 18ti letech, jestli dobře počítám.   Jak se připravujete na novou sezónu?   Teď nás čeká příprava, co se týče posil, tak mám několik kluků, které jsem oslovil, tak uvidíme, jak se rozhodnou. Bohužel mi jedno jednání s dvěma posilami nevyšlo, to mě mrzí, protože dle výkonů a hlavně chování mimo hřiště by k nám oba dva parádně zapadli, ale i tak bych jim chtěl poděkovat za férové jednání. Jmenovat záměrně nebudu, třeba se v dresu Čechie jednou objeví.   Bude se vracet Vojta Lachman ze Stříbrné Skalice, jednání probíhají s Lukášem Martincem z Úval, tak uvidíme. Odchody snad nebudou, několik kluků zvažuje působení v OP, ale já pevně věřím, že si to rozmyslí a budou dál pokračovat. Chtěli jsme posílit i realizační tým, hlavně na trenérském postu, ale zatím se mi nepodařilo nikoho sehnat, tak to vypadá, že tým povedeme dál s Vráťou Procházkou ml.    Soupeře pro přípravné zápasy už máte domluvené?   V přípravě nás čekají tito soupeři: Sadská (13.8.) , Nebovidy/Pašinka (20.8.) a v jednání je ještě utkání 11.8.   S jakým cílem jdete do sezóny?   Od zápasů v OP čekám hlavně větší vyrovnanost, počítám že 2/3 utkání budou vyrovnané až do konce. Přeji si, aby to bylo co nejvíce férové, každý do toho dáváme svůj volný čas, kterého nikdo nemá moc a nemá smysl si to kazit nějakými excesy...   Na závěr bych tedy rád ještě jednou poděkoval celému týmu za super sezónu a doufám, že si dobrou náladu udržíme i v další sezóně!

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou