Dobré Pole: Strach z nikoho mít nebudeme, ale respektovat musíme každý tým

0

Společně s trenérem Jiřím Mašatou vám představujeme dalšího nováčka okresního přeboru, Sokol Dobré Pole. Dobráč si postup uhrá z prvního místa, když v závěru odrazil nápor Tuklat. Shodou okolností se ale v okresním přeboru opět oba potkají.

Kdy se rozhodlo o prvním místě a tím i o postupu do okresního přeboru?

 

Byl to rozhodující zápas s Tuklaty asi tři  kola před koncem soutěže. Bylo to pro nás důležité utkání, na které jsme se speciáně připravovali dva týdny. A kluci ho zvládli perfektně. Výhrou na jejich hřišti jsme de facto rozhodli.

 

Teď si hráči užívají volno, ale jak bude vypadat příprava?

 

Nejsem zastáncem žádné dlouhodobé přípravy. Kluci dostali tréninkový rozpis hned při rozlučce a začínat budeme 24. července. V tom týdnu potrénujeme třikrát a potom budeme mít po tři týdny dva tréninky a v sobotu přípravné utkání. Společně s dvěma tréninky před prvním mistrákem je to celkem jedenáct tréninkových jednotek.

 

Jací soupeři vás čekají v přípravě?

 

5.8. Český Brod, 12.8. Kostelec n.Č.l a 19.8. Vyžlovka

 

Jakých změn se dočká kádr?

 

Z kádru loňské sezóny jsme uvolnili Marka Voseckého do Liblic, kde si chce vyzkoušet vyšší soutěž. Myslím, že nemá smysl bránit hráčům s vyššími ambicemi. Dále skončil pro nás důležitý a zkušený hráč, Tomáš Kušta, kvůli pracovním povinnostem a rodině. Ale jsme domluveni, že v případě hráčské nouze by nám ještě mohl vypomoct.

 

Naopak do Dobráče přišli tři mladí a běhaví hráči, které možná ještě doplní jeden zkušený. Ale to je teprve v jednání a nemůžeme předbíhat.

 

Co od nové sezóny očekáváte?

 

Snažím se to vidět reálně a do soutěže jdeme s pokorou. Vzhledem k vývoji obsazení okresního přeboru se dá očekávat zvlášť těžký ročník. Takže logicky naším cílem musí být záchrana. Máme na to kvalitní a mladý manšaft, takže z nikoho strach mít nemusíme, ale každé mužstvo respektujeme.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou