FOTO: Turnaj v Krakově ovládly Petrovice!

0

Krakov - Stejně jako v posledních letech se turnaje v Krakově zúčastnily stejné týmy. Třetí červencovou sobotu se sehrál již 17. ročník, který nakonec ovládly Petrovice.

Turnaje se zúčastnilo opět šest neměnných týmů. V první skupině Krakovec, Senec a Petrovice. Ve skupině druhé Hvozd, Malinová a pořádající Krakov. Hlavním organizátorem turnaje spolu se samotnou obcí Krakov byl Pavel Beneš, který spolu se svou sestrou Kristýnou turnaj nafotili a díky ním vám přinášíme v galerii fotoohlédnutí za 17. ročníkem tradičního turnaje.

 

Ve skupině se utkal každý s každým a následně se utkaly poslední týmy ze skupin o konečné 5-6. místo. Vítěz první skupiny se utkal s druhým celkem druhé skupiny a naopak. Následné semifinálové boje určily, kdo si zahraje o 3-4. místo a kdo se utká ve finále.

 

Skupina I

 

1.   Petrovice      7:2     6 bodů

2.   Senec           4:5     3 body

3.   Krakovec      3:7     0 bodů

 

Petrovice 4:1 Krakovec

Senec 1:3 Petrovice

Krakovec 2:3 Senec

 

Skupina II

 

1.   Krakov      6:1     6 bodů

2.   Hvozd       6:5     3 body

3.   Malinová  4:10    0 bodů

 

Krakov 4:1 Malinová

Malinová 3:6 Hvozd

Hvozd 0:2 Krakov

 

V zápase o 5-6. místo se utkala Malinová s Krakovcem. Krakovec zvítězil jednoznačně 5:1 a skončil tak na 5. místě, jeho soupeř se umístil na konečném 6. místě.

 

První semifinálový boj byl v režii Petrovic a Hvozdu. Prvně jmenovaný tým v něm zvítězil 3:1 a zajistil si tak místo ve finálovém boji. Poražený Hvozd tak čekal zápas alespoň o bronz. Druhý semifinálový zápas sehrál Senec s pořádajícím Krakovem. V souboji těchto aktérů padlo celkem osm branek, ale na konci se radoval Senec, který zvítězil 5:3.

 

O třetí místo si to rozdal Hvozd proti domácímu Krakovu. Výhoda domácího prostředí byla dokonale využita, když domácí soupeři nedarovali ani jednu branku a sami vstřelili tři! Finále tak nabídlo souboj Petrovic proti Senci. Napínavý zápas skončil vítězstvím 2:1 pro Petrovice, které tak ovládly již 17. ročník tradničního turnaje v Krakově!

 

Konečné pořadí

 

1. Petrovice

2. Senec

3. Krakov

4. Hvozd

5. Krakovec

6. Malinová

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou