Veselá v poháru hejtmana Zlínského kraje nestačila na Malenovice

0

Na Veselé se hrálo v sobotním odpoledni pohárové utkání mezi domácím celkem a hosty z Malenovic, kteří se po ročním angažmá v 1. A třídě znovu vrátili do zlínské 1. B třídy. Malenovickým vyšel skvěle začátek zápasu a po půlhodině již vedli o čtyři branky. Domácí v kombinované sestavě nesložili zbraně, ale výsledek se jim už otočit nepodařilo. Na vítěze tohoto pohárového utkání čeká o příštím víkendu 2.kolo Poháru a soupeř letos v krajských soutěžích nejzdatnější - FK Luhačovice „A“.

 

 

"Vstup do utkání jsme měli přímo katastrofický. Už ve 26. minutě hosté z pokutového kopu zvyšovali na 0:4! Projevilo se, že sestava byla poskládaná velmi provizorně, de facto z těch co byli k mání, kteří nebyli zrovna v práci, na dovolené či na marodce. Absence byla citelná zejména na stoperských postech. Klasický defenzivní středový hráč nám zbyl jen jeden pro tento zápas. První poločas se hrál opravdu jen na jednu branku a naštěstí pro domácí se hosté stavem 0:4 řádně namlsali a přestali být v koncovce důslední.

Druhý poločas proto už byl vyrovnanější a přišly i pasáže kdy měla Veselá více ze hry a dostávala se i do šancí. Jedna z prvních v 60. minutě skončila po úniku Viktora Štěpánka na břevně. Na konečných přijatelných 2:4 korigovali Jan Žaludek a Michal Bodlák, vždy po tečovaných střelách, na které gólman Mňaček už nestíhal reagovat. Nutno také zmínit, že Malenovice v druhé půli se zase dostávali do přečíslení a byli blízko dalším gólům, ale už jim to „tam“ nepadalo a neproměňovali přímo neskutečné věci.Pozitivní na hře domácích byly dnes jen dvě věci. Že to za stavu 0:4 domácí „nezabalili“ a že po půlroční přestávce zaviněné zraněním se vrátil do hry Jan Žaludek a hned se uvedl i gólem", hodnotí nepříliš povedené pohárové utkání sekretář Veselé Zdeněk Kučera.

 

 

 

 

 

Veselá bude v přípravě pokračovat přátelským utkáním opět v sobotu a opět v 17.3o na domácí perfektně zelené a perfektně střižené trávě. V generálce na mistrovské boje přivítá tradičního soupeře – mužstvo Jaroslavic, které také vypadlo z poháru KFS hned v 1.kole (0:1 s Mladcovou).

 

 

TJ Sokol Veselá – FC Malenovice 2:4 (0:4)

Branky : Jan Žaludek, Michal Bodlák – Vichorec 2, Rosinec, Bartoň David

 

Sestava Veselé:

 

Červenka Petr - Čoček Miroslav, Pavel Tomáš, Dujka Tomáš, Červenka Jaroslav, Bodlák Michal, Dlabaja Martin (34. Žaludek Jan), Machala Ondřej, Štěpánek Viktor, Manďák Roman, Soukup Radek

 

Sestava Malenovic :

Mňaček - Rosinec, Kletečka (46. Menša), Bartoň Jakub, Struška Bartoň David (82. Kovaříček), Torma, Bartek (74. Válek), Střelec Kostka (46. Paták) Vichorec (61.Gábor)

 

 

Více fotek z utkání od Ivety Šustkové najdete zde - http://tjsokolvesela.rajce.idnes.cz/TJ_Sokol_Vesela%2C_zapas_O_Pohar..._-_22._7._2017_Vesela_-_Malenovice_2_4/


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou