Los nového ročníku okresního přeboru je znám

0

Pomalu se rozebíhají přípravy na nový ročník. Týmy se scházejí k prvním tréninkům a do ostrého startu zbývá přibližně měsíc. Celky odehrají nějaké přípravné zápasy a v prvním ostrém startu ověří, jak potrénovaly. Přinášíme vám rozpis prvního kola, které se odehraje v sobotu 26.8. od 17:00.

Dva z postupujících nováčků začnou na vlastním hřišti. V Tuklatech přivítají Plaňany a béčko Velimi bude hostit Nučice. Třetí z nováčků zajíždí na plac v loňské sezóně doma vynikajících Krakovan.

 

S kým se utkají "nováčkové", kteří do okresu propadli z krajské soutěže. Los svedl k prvnímu utkání dva z nich, když Červené Pečky budou hostit Býchory. Radimská Viktoria pojede k těžkému zápasu do Jevan.

 

Ve zbývajících dvou zápasech se potkají okresní "matadoři". Pečecké AFK přivítá Libodřice a Kouřim pojede do Žiželic.

 

První kolo naznačí, jak na tom týmy jsou, ale následovat bude ještě dalších pětadvacet kol, v nichž se rozhodne o celkovém pořadí, o radosti a o smutku. V následujících týdnech se zde dočtete, jak přípravy probíhají, jak se mění kádry mužstev a jaké jsou jejich cíle pro novou sezónu.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou