Posílejte fotky a informace ze zápasů, hodnoťte jednotlivá utkání!

0

Jdeš se podívat na fotbal? Nafotit pár snímků pro svoje fotbalové kamarády a oblíbence? Nebo dokonce o víkendu pravidelně objíždíš zápasy v okolí či máš trochu lepší foťák a chceš ho někde vyzkoušet? na tři kliknutí můžeš všechny podobné informace jednoduše sdílet s fanoušky fotbalu. A rovnou na tom nejsledovanějším místě, které amatérský fotbal má! Minimálně tím pomůžeš svému oblíbenému týmu, aby byl pořádně vidět.

Často nám fanoušci píší, že u reportů jejich oblíbeného týmu nemohou najít žádné fotky. Případně, že je mají, ale nevědí jak a kam je poslat. Proto jsme přidali možnost, jak snadno a rychle k libovolnému zápasu sdílet nejen fotky, ale třeba i krátký popis gólových situací a jiných zajímavostí, které o zápasu víte, nebo jste je osobně viděli. 

 

Fotky a informace nám muže přes magické růžové tlačítko poslat úplně každý registrovaný uživatel. Pokud jím ještě nejste, zabere to jen dvě minuty. Chcete se s fanoušky podělit třeba i fotky z rozcvičky nebo oslavy vítězství po zápase, také žádný problém.

 

A pozor, ověřený fotograf může dokonce fotky rovnou zveřejnit na webu. Stačí si v registrované sekci zvolit roli „fotograf“. Autorizovaným fotografem můžete být pro jeden svůj hlavní klub (záložka „Můj klub“) a dále pro libovolný počet ostatních týmu, které si přidáte v záložce „Můj oblíbený klub“. 

 

Registrovaná sekce je zároveň ta nejrychlejší cesta i pro stávající informátory, jak z pozápasového posezení v hospůdce poslat redaktorovi informace, včetně ohlasu trenéra, pokud ten svojí vlastní registraci ještě nemá.

 

STRUČNÝ NÁVOD PRO FOTOGRAFY

 

1. U zápasu, ke kterému chcete poslat informace, použijte růžové tlačítko se symbolem „+“. Pokud již nejste přihlášeni, budete k tomu vyzváni.

 

2. Pokud máte nějaké informace k zápasu, které chcete odeslat redaktorovi, vyplňte je na kartě report.

Vyplňte textové informace na kartě report (foto návod – 14), v místě pro zadávání textu (15). K odeslání textových informací dojde až po stisknutí tlačítka odeslat (15b) Informace k zápasu můžete odeslat i bez fotografií. Report a fotky nejsou na sobě závislé. 

 

Tip: Pokud budete nahrávat i fotky, doporučujeme odeslání textu (15b) udělat jako poslední. Pokud ho uděláte nyní, budete se muset pro nahrávání fotek znovu vrátit pomocí kliknutí na růžové tlačitko.

 

3. Fotky vložíte na kartě „Obrázky do galerie“

Pokud nechcete posílat žádný text redaktorovi, přejděte na kartu Obrázky do galerie (16). Pomocí tlačítka Vybrat soubory (17) zvolte jednu nebo více fotek k nahrání. Pak pokračujte pomocí Spustit nahrávání (18), po krátké chvíli uvidíte vaše fotky zobrazené a můžete volitelně přidat ke každé popisek (20). Pokud už nechcete žádné další fotky přidávat (opakováním 17 a 18), dokončete uložení fotek tlačítkem Odeslat (19). A máte hotovo. V případě potřeby můžete kdykoliv později poslat další fotky.

 

Fotky od autorizovaných fotografů se zobrazí rovnou na webu. První nahraná fotka od prvního autorizovaného fotografa se zobrazí současně jako náhledová pro celý report.

 

Fotky od neautorizovaných uživatelů jsou uloženy a čekají na zpracování redaktorem. Pokud se dlouho neobjevují na webu, kontaktujte info@fotbalunas.cz.

 

Zde naleznete stručný návod, jak se registrovat a zvolit si role. 

 

 

HODNOŤTE UTKÁNÍ NA FOTBALUNAS.CZ!

 

Zná to úplně každý. Jdeš se jako obvykle podívat na svůj oblíbený tým nebo prostě jen tak na místní fotbálek a po jeho skončení máš chuť k utkání vyjádřit svůj názor. Doteď si mohl „pochválit“ rozhodčího maximálně u pivka v hospodě. Když ti na fotbale ve stánku připravili tu nejlepší klobásu v okrese, natočili skvěle vychlazené pivo, nebo si žasl nad precizně střiženým pažitem a chtěl za to vysmeknout poklonu správci hřiště, opět to nešlo jednoduše „poslat dál“. Tomu je s novým hodnocením ale konec.

 

Nyní můžeš hodnotit od skvělého výkonu rozhodčího přes kvalitu hry obou mužstev, až po chuť klobásy nebo připravenosti trávníku. Je tu revoluce v amatérském fotbale, protože na fotbalunas.cz můžeš všechno ohodnotit. Tvůj názor už nezapadne!

 

Jistě už si i ty někdy otevřel noviny a hledal si, jakou známku dostal tvůj oblíbený ligový hráč. Buď si souhlasně pokyvoval, nebo si hledal jméno autora, který udělil nesmyslnou známku. Teď i ty se můžeš u nás podílet na tvorbě hodnocení každého hráče a určit, kdo byl podle tebe v utkání ten nejlepší. Svého favorita jednoduše doporučíš přímo v hodnocení redaktorovi jako kandidáta na hvězdu utkání.

 

Jak na to? Přímo v reportu z utkání najdeš tlačítko „Ohodnotit zápas“. Za ním se skrývá několik skupin hodnocení. Oznámkovat můžeš výkon rozhodčího, celkovou úroveň utkání, hru obou týmů i jednotlivých hráčů. Dále nechybí ani možnost určit, kdo v tvých očích byl hráčem utkání za domácí a hosty, případně přidat komentář, proč ses tak rozhodl, což je velice užitečné pro lepší informovanost redaktora. Dokonce se můžeš vyjádřit i k areálu a zázemí domácího týmu. Obodovat  lze jídlo, nápoje nebo třeba sdělit veřejnosti, jak jsi byl spokojený s hrací plochou a kabinami. Celé utkání můžeš dát pod lupu a říct všem svůj názor.

 

 

DEJTE VĚDĚT DIVÁKŮM, ŽE MOHOU HRÁČE HODNOTIT 

 

Připravili jsme pro vás ke stažení letáky formátu A5, které můžete vylepit na dobře viditelné místo - například u vstupu, na pokladně, na tribuně, nebo třeba jen na vratech do areálu nebo dveřích do šaten.

Černobíla verze ke stažení

Barevná verze ke stažení

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou