Pohár OFS: Klobouk dolů před Lišany! Absence opor a deset přítomných hráčů? I takhle se dá vyhrát!

0

Chrášťany - Rozdíl jedné soutěže se snad ani v tomto případě nedal počítat. Hosté přijeli v deseti lidech bez klíčových opor, domácí naopak s čerstvou posilou Kozákem. Ani to Lišanské neodradilo a zápas dotáhli to vítězného konce! Nepomohl ani hattrick domácího Dvořáka.

Slavoj Chrášťany - SK Lišany 4:5 (1:1)

 

Na jedné straně početný tým s posilou Kozákem, na druhé straně deset lidí bez gólmana Řepky, jeho bratra Lukáše nebo zkušeného Jelínka. Pro Lišany velmi těžká písemka!

 

Početní výhoda na sebe nechala ukázat hned v 15', kdy šli do vedení domácí zásluhou Kozáka, kterého jistě premiérový gól spolu s kapitánskou páskou na ruce bude v kabině něco stát - 1:0. Oslabené Lišany se ale nevzdaly a o čtyři minuty později přišlo vyrovnání, které zařídil mladík Roušavý - 1:1. I přes výhodu jednoho hráče v prvním poločase další gól nepadl, a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu, který jistě domácím nevyhovoval.

 

Vstup do druhé půle jako z pohádky. Lišanští nic nevzdali, ba naopak, prezentovali se pohlednou hrou, která již v 51' přinesla ovoce! Do vedení šli hosté zásluhou Medřického - 1:2. Krátce po hodině hry přišla další rána pro domácí, a to když se prosadil Mutinský - 1:3. Nejvyšší čas na obrat pro Chrášťany. V 70' fauloval Paseka ve vápně a pro domácí se tak naskytla příležitost snížení z pokutového kopu. K němu se postavil Dvořák a skóroval - 2:3.

 

Radost ze snížení ale vzal Chrášťanským o čtyři minuty později Žalud, díky kterému opět Lišany odskočily na dvě branky - 2:4. Čas běžel, ale snížení nepřicházelo. Až v 85' na sebe nechal upozornit opět Dvořák, který snížil a udržoval tak naděje domácích při životě - 3:4. Dvě minuty před koncem základní hrací doby to byl opět Dvořák, který využil nabídky pokutového kopu a vyrovnal - 4:4. Tato trefa znamenala také jeho hattrick.

 

I když Chrášťany dokázaly v závěru vyrovnat proti oslabenému soupeři, tak to ani na remízu nestačilo. Běžela 90' a k míči se dostal hostující Šutera, který poslal Lišany do vedení a do obrovské euforie - 4:5. Zápas také za tohoto stavu skončil a Lišany si tak připisují zasloužené a vybojované vízězství.

 

Chrášťany: Čecho - Dvořák, Erben, Hanzl, Hubáček, Kozák (K), Kratina, Loula, Šutera, Polívka, Prepletený (60. Procházka).

 

Lišany: Paseka - Ledvinka, Medřický, Roušavý, Chládek, Hamouz, Bagi, Mutinský, Žalud (K), Šutera.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou