AFK Pečky: Po třech kolech bychom byli spokojeni se šesti body

0

V loňském ročníku skončil tým AFK Pečky na čtvrtém místě, ale především jarní forma mužstva dává tušit, že Pečky jsou jedním z aspirantů na čelo tabulky. Zda si tuto fazónu hráči přenesou do nového ročníku, ukáží první kola. O tom, jak je tým připraven, nám něco málo prozradil trenér Petr Šafránek.

Jak probíhá příprava mužstva?

 

Jaro se nám celkem povedlo a rádi bychom se na konci nadcházející sezóny viděli v popředí tabulky. I proto jsme se pokusili trochu simulovat "B" třídní model. Trénovali jsme častěji než v minulosti a hráči jsou připravení. Tomuto modelu jsme vybrali i soupeře pro přátelské zápasy.

 

S jakými výsledky jste odehráli přáteláky?

 

Prohráli jsme shodným výsledkem v Loučeni a v Sokolči (5:3) a dvě remízy (opět shodně 4:4) jsme uhráli v Milovicích a na Vyžlovce. V generálce nás čeká Škvorec a pak už se vrhneme do boje o mistrovské body. Už se všichni těšíme. Teď trochu už polevíme v tréninkách...

 

Jak se léto dotklo změn v kádru?

 

Tak už od zimy jsme věděli o zájmu o naše dorostence a tak Mužík odešel do Poříčan a Richter do Čáslavi. Z rodinných důvodů vynechává podzim jeden z našich nejzkušenějších hráčů, Martin Dolejš. Jsme alespoň domluveni, že kdyby něco hořelo, tak by nám snad vypomohl v některých zápasech.

 

Kádr se nám podařilo posílit o hráče spjaté s Pečkami. Přišel Lindner ze Zásmuk, Králík z Radimi a Macháček z Polep. Ještě jsme měli zájem o jednoho hráče, ale to bohužel nedopadlo. Kdyby se ještě povedlo přivést jednoho zkušeného hráče, tak bychom byli rádi, ale není to naše priorita. Také opět zapojíme minimálně dva dorostence, kteří s námi už trénují.

 

Co očekáváš od nové sezóny?

 

To je složitá otázka v nabité konkurenci. Myslím, že mužstvo je připravené, ale to samo o sobě není zárukou úspěchu. Chtěli bychom se pohybovat v popředí tabulky a když se nám budou vyhýbat zranění, tak můžeme pomýšlet při dobré konstelaci hvězd i na metu nejvyšší.

 

Důležitý bude i začátek soutěže...

 

Los máme pro první dvě kola stejný jako loni. Doma hostíme Libodřice a jedeme do Jevan. Ve třetím kole nás čeká dlouho nehraný šlágr s Radimí. Po třech kolech bych byl spokojen se šesti body.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou