Rezerva rakovnického SK smetla Havrany z Kryr!

0

Rakovník/Zátiší - Rezerva místního SK přivítala v městském areálu Zátiší v neděli celek z I.A třídy Ústeckého kraje - Havran Kryry. Trenéru rezervy Petru Kýzlovi se jistě tvoří v hlavě základní sestava do soutěže. O něco více jasno může mít i po tomto vyhraném utkání!

SK Rakovník B - Havran Kryry 6:2 (2:1)

 

,,V dalším přátelském utkání jsme přivítali Kryry, které měli být již ostrým testem oproti dvěma minulým zápasům, do kterých jsme vstupovali s vědomím, že si jdeme zahrát a tyto zápasy spíše připomínaly tréninkový zápas," řekl na úvod trenér rezervy..

 

,,Do zápasu jsme vstoupili tradičně ze zabezpečené obrany, na kterou soupeř nemohl najít recept, naopak. Z trpělivého útoku jsme vstřelili první branku, kdy Krupička vysunul navrátivšího se Faigla, který mazácky obešel brankáře a otevřel skóre - 1:0. Z ničeho nic udeřili hosté, kdy po minimálně velmi hraniční ofsajdové situaci, dle mě jasně ofsajdové, vypálil nechytatelně hostující útočník - 1:1. Ještě do pauzy však stihl po akci Nováčka a Matese zvýšit Krupička - 2:1. Další dvě šance v prvním poločase neproměnil ještě aktivně hrající Faigl, úspešně si při své šanci nevedl ani Formento," komentoval Petr Kýzl první poločas.

 

,,Ve druhém poločase na 3:1 zvýšil Nováček. Poté v obrovské šanci zklamal namlsaný Faigl a poté i Nováček, který po přihrávce Krupičky, osamocený na malém vápně, nastřelil pouze padajícího hostujícího brankáře. Nedáš - dostaneš se naplnilo o několik minut později, kdy naše obrana byla zbytečně vysoko a na dlouhý balón si naběhl hostující hráč a samostatny únik zakončil brankou - 3:2. Avšak o několik minut později se připomenul aktivni Formento, který si vzal balón, přesprintoval dva hráče a střelou na zadní tyč zvýšil vedení - 4:2. Na 5:2 zvýšil Nováček hlavou, jehož ve vápně našel nadýchaným centrem Fojtík a na konečných 6:2 korigoval Plaček, který skvělým výběrem místa ve vápně dorazil střelu Fojtíka," sdělil na závěr trenér SK.

 

SKR: Aksamit - Titlbach, Kýzl, Beneš, Nováček - Formento, Fojtík, M. Tvrz, Faigl, Mates - Krupička. Střídali: Plaček, Trégr, Haifler. Trenér: Petr Kýzl.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou