Pohár OFS: Loni finálová účast, tentokrát konec v prvním kole!

0

Pavlíkov - Loňský finalista z Olešné zavítal v rámci prvního kola poháru OFS na půdu Pavlíkova, kde byl favoritem utkání. I když byla Olešná v zápase aktivnější, tak zápas skončil remízou a po pokutových kopech se mohli radovat domácí fotbalisté z cenného skalpu a postupu.

SK Pavlíkov - FC PO Olešná 3:2 po pen. (0:1)

 

Od začátku utkání bylo tak trochu vidět, že to byl pro oba týmy první zápas. Více to platí na domácí, kteří dokázali dlouho držet bezbrankový stav, ale to hlavně díky výborně chytajícímu Melčovi v brance, který poprvé inkasoval až minutu před koncem poločasu, kdy ho překonal Topinka - 0:1.

 

Druhá půle nabízela podobný obraz hry. Olešná byla lepším týmem, ale ne a ne vstřelit branku. Na druhé straně se dočkali gólu domácí, když se v 76' prosadil kapitán Polcar a zařídíl tak vyrovnání - 1:1. A co víc! V 86' dokonce strhl vedení na stranu Pavlíkova střídající Mašek a s Olešnou to nevypadalo vůbec dobře - 2:1. Závěrečný tlak ale defenziva Pavlíkova neustála. Minutu před koncem poslal zápas do penaltového rozstřelu T. Vodrážka - 2:2.

 

Výborný výkon korunoval Melč i v penaltách, když vychytal jak T. Vodrážku, tak i Pakšiho a měl velký podíl na konečném postupu Pavlíkovských do druhého kola!

 

SK Pavlíkov: Melč - Kříž, Brož, Kindl, Peroutka (57. L. Gebhart), Bureš, Škrlant, Polcar (K), Koc, T. Gebhart (46. Mašek), Novák.

 

FC PO Olešná: Fiedler - T. Vodrážka, Hlavsa (K), Ličman, Majba, Pakši, R. Polášek, J. Procházka, Sládek (34. Kandler), M. Vodrážka, Topinka.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou