Generálka se Spartě nepovedla, Havranům z Kryr stačil k výhře jeden gól

0

Kryry - V sobotu sehrála Sparta Lužná generálku proti celku Havran Kryry (I.A třída Ústecký kraj), který se minulý týden střetl s dalším týmem z I.B třídy skup. A a to s rezervou rakovnického SK. S rezervou Kryry prohráli, ale proti Lužné se mohli po jednobrankovém vítězství radovat.

Havran Kryry - TJ Sparta Lužná 1:0 (1:0)

 

Hned v 10' měli domácí příležitost v podobě pokutového kopu, který ovšem neproměnili, a tak se nadále hrálo bez branek. Čtyři minuty po neproměněné penaltě se už ale Havrani radovali, a to když rychle rozehráli rohový kop, který našel jednoho z neobsazených hráčů, a ten svou hlavičku zamířil do protipohybu brankáře - 1:0. Tento gól byl jediným v zápase a i když měli domácí zejména v prvním poločase herní převahu, nedokázali ji gólově vyjádřit. Lužná se dostávala také do šancí, ale ty neměly gólovou podobu.

 

Tomáš Pavlíček, trenér Sparty Lužné: ,,V úvodu nás domácí přehrávali a měli jsme velké štěstí. Po inkasovaném gólu jsme hru přenesli výš od brány a třikrát zahrozili. Zakončení ale chyběla přesnost. Po přestávce se hrálo nahoru – dolů a šance se objevily na obou stranách. Těm našim chybělo to samé co v první půli. Takže bez gólu není výsledek."

 

Sparta Lužná: Duda Filip – Kolínský Jan, Ambrůžek Petr, Špička Josef, Dolhý Jiří - Staněk Jakub, Mašek Adam, Špička Adam, Bičík Pavel - Krumhanzl Karel, Šnajdr Radek. Střídali: Grill Jaroslav, Košulič Ondřej a Laki Michael.

 

V úvodním kole I.B třídy skup. A přivítá Lužná na svém hřišti SK Rakovník B. Zápas bude sehrán v sobotu od 17h.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou