Lubná nadělila v poháru OFS Pavlíkovu bůra! Hattrickem se blýskl Pokorný

0

Lubná - Další kolo poháru OFS bylo na programu třetí srpnový víkend. Lubná byla jistě mírným favoritem, ale byl to Pavlíkov, který se dostal do vedení. Díky novým posilám ale Lubná dokázala zápas otočit a ve druhé půli rozhodnout o své výhře.

Pavlíkov musel řešit hned před utkáním nepříjemnou situaci, když nemohl do zápasu naskočit brankář Melč. Úvod utkání nabídl aktivní pojetí hry z obou stran. Kombinačně se ale oba celky nevyvarovaly menším chybám a domácím nepřálo štěstí při zakončování. Největší příležitost zahodila nová posila z Lužné Pokorný, který neproměnil pokutový kop.

 

Do vedení se dostali překvapivě hosté, když se ve 34' blýskl individuální akcí kapitán Polcar, který se prosadil ve vápně a skóroval - 0:1. Těsně před koncem poločasu přišlo ale vyrovnání, které měl na starosti Kollár, další posila z Kněževsi, který se prosadil po rohovém kopu, když se k němu dostal odražený míč na hranici vápna a uklidil jej za záda Bělohradského - 1:1.

 

Do druhého poločasu nastoupili aktivněji domácí, kteří drželi častěji míč na svých kopačkách a byli nebezpečnější. Hned ve 49' se dostali do vedení, a to když se prosadil Pokorný - 2:1. Lubná si začala oproti prvnímu poločasu vážit šancí a hned v 56' přidala další branku zásluhou D. Varyše - 3:1.

 

Krátce po odehrané hodině šli domácí do vedení o tři branky, které svým druhým zásahem zařídil Pokorný - 4:1. Postupem času Pavlíkovským docházel dech, což byla voda na domácí mlýn. Lubná tak mohla s klidem dohrát zápas, ve kterém svůj hattrick završil v 86' Pokorný - 5:1.

 

Lubná: Bělohradský - Kollár, Brabec, Suchý (K), Bok, D. Varyš, D. Vopat (76. Sklenička), Pokorný, Trejbal, Henzély, Laňka.

 

Pavlíkov: Jirásek - Kříž, Brož, Hamouz, Novák, Bureš, Koc, M. Škrlant, Polcar (K), Hink, J. Škrlant (46. L. Gebhart).


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou