Pohár OFS: Roztoky nadělily Sýkořici na jejím hřišti bůra!

0

Sýkořice - Roztoky posilněny vysokou výhrou v přátelském utkání nad Olympií Rakovník zajížděly do Sýkořice v rámci druhého kola poháru OFS. Domácí po zápase nemohli být spokojeni, jelikož od Roztok inkasovali celkem pětkrát a sami vstřelili jen jednu branku.

Sokol Sýkořice - TJ Roztoky 1:5 (0:3)

 

Začátek zápasu nabídl rychlý gól, který vstřelil ve 4' Maršík - 0:1. V 10' se prosadil domácí Voráček, ale bohužel za záda svého kolegy Růžičky - 0:2. Pro domácí vcelku smolný začátek... Aby toho nebylo málo, tak se krátce před půlhodinou hry prosadil Pudil - 0:3. Tímhle výsledkem také první poločas skončil a v kabině domácíh tak muselo být jistě veselo.

 

Vstup do druhého dějství vyšel lépe taktéž Roztockým, kteří se díky druhé trefě Pudila radovali počtvrté - 0:4. I domácí se konečně prosadili, a to v 58' Kovaříkem - 1:4. Dotahovat nepříznivý výsledek o tři branky není jistě nereálné, ale minimálně hodně těžké. Navíc se v 70' prosadil hostující kapitán Vrábík, který vzal domácím veškeré naděje na zázračný obrat - 1:5. Tímto výsledkem také zápas skončil a Roztočtí se tak mohou těšit na postup do dalšího kola.

 

Sýkořice: Růžička - Lauber, Voráček (K), Šulc, Karas, Jansa, Mutinský, Brabec (46. Slabý), Richter (55. Krejčík), Hříbal, Kovařík.

 

Roztoky: Hůla - Kněžík, Hlavatý, Farkas, Wittmann, Kaplan, Bureš, Hruška (72. Hrubý), Maršík (80. Moysevych), Vrábík (K), Pudil.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou