Žiželice vyměnily trenéra a i letos chtějí hrát ve špičce

0

Jako nováček skončily v loňské sezóně Žiželice v popředí tabulky a hlavně se prezentovaly kvalitním fotbalem. Co stálo za tím, že přišla změna trenéra? Na to a na pár dalších dotazů nám odpověděl nový trenér týmu, Luděk Špaček, který vystřídal dosavadního kouče Jakuba Novotného.

Bylo to jednoduché. Oslovili mě přes mého kamaráda, protože neměli trenéra a po schůzce s vedením jsem souhlasil.      Většina fotbalových fanoušků vás pravděpodobně zná, ale můžete se krátce představit?     Moje fotbalová kariéra byla v žácích v TJ Kolín a Slavia Praha. V dorosteneckém věku jsem pokračoval ve Slavii a po zranění jsem se vrátil do TJ Kolín a poté do Štítar. V dospělosti jsem prošel týmy Štítar, Záboří nad Labem a Sokola Kačina.     Trenérskou kariéru jsem zahájil v Záboří u přípravky a žáků, potom u dospělých. Pokračoval jsem v Kolíně u žáků starších i mladších v krajském přeboru a v lize. AM jako asistent v Divizi.     Jak znáte kvalitu týmů přeboru a jak obecně vidíte kvalitu kolínského přeboru pro tuto sezónu?     Okresní přebor bude velmi kvalitní soutěž. Jako fotbalový fanoušek znám kvality týmů v okresním přeboru.       Jaké změny (mimo trenérské) nastaly v klubu během tohoto léta?      Ve vedení klubu žádné změny nenastaly. Hráče vám prozrazovat nebudu. Jen odešel David Živný do Převýšova. Přeji mu ať se mu tam daří.       Jakým stylem fotbalu se chcete prezentovat?       Chci se prezentovat útočným stylem tak, abychom pobavili své fanoušky, pro které to hrajeme a také aby hráči měli radost ze hry. Opory nechci vyzdvihovat, fotbal je týmová hra a výsledky nedělají jednotlivci nýbrž celý tým.       Jak jste spokojen s průběhem přípravy, s jakými výsledky jste odehráli přípravu,...       S průběhem přípravy jsem spokojen. Odehráli jsme pět přátelských utkání s pěti výhrami. Generálku jsme zvládli, když jsme porazili Tři Dvory 2:1. Jen mě mrzí malá účast na trénincích, ale s tím jsem musel počítat, protože hráči chodí do práce na směny. Jinak na trénincích pracují poctivě, za což jsem rád.       Jaký máte pro letošní ročník cíl?       Cíl mám jasný, pohybovat se v horních patrech tabulky. Ale v tak kvalitním přeboru to nebude lehké.       A váš tip na výsledek prvního zápasu, kdy hostíte Kouřim?       Kouřim jsem viděl v přípravě. Má kvalitní tým, takže to nebude jednoduchý zápas. Jelikož jsem trenér, tak samozřejmě tipuji výhru domácích Žíželic 3:1.    

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou