POZOR, POZOR!!! Tipovačka kolínského OP má sponzory a hrajeme o ceny!!!

0

Již jen dva dny zbývají do zahájení nového soutěžního ročníku OP a s tím přichází také tipovací soutěž. Tentokrát ale díky sponzorům budeme na kolínském okrese hrát o ceny!!!

Kolínské redakci webu Fotbal u nás se podařilo zajistit sponzory a hlavně ceny pro tři nejlepší tipéry každého období. Jak to bude fungovat?

 

Zaregistrujte se (pokud ještě registraci nemáte) na webu a zúčastňujte se pravidelně tipovačky. Vynechané kolo může znamenat, že se vyřazujete ze hry o ceny! Podzimní část soutěže bude rozdělena na tři období (1.-4., 5.-8. a 9.-13. kolo). Každé toto období má svého sponzora se zajímavými cenami. Hodnocení bude prosté - největší počet správných tipů. V případě shody přichází na řadu počet "TOP" tipů (všechny zápasy kola) a procentuální úspěšnost. První tři tipéři v každém období obdrží ceny od sponzorů. Každé období bude vyhodnoceno zvlášť, což znamená, že neúspěšní v jednom období mají stejnou šanci jako ostatní v kole dalším.

 

Pro první období je sponzorem Pivovarská prodejna Keltnerových, druhé období zaštítí Fitness centrum "Trojka" a třetího sponzora si zatím nechám jako překvapení. Proto na nic nečekejte a vrhněte se do hlasování. První kolo může být neznámou a proto bude zajímavé, kdo se trefí. Konkrétní ceny pro první období budou vyhlášeny příští týden.

 

A závěrem chci poděkovat předem všem tipérům, kteří své tipy doplní slovním komentářem, který může být potom redakcí využit do článku. Redakce přeje hodně štěstí tipérům!


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou