Trenér Jindra odchází do Čížové, nahradí Kokeše a Starobu

0

Aleš Jindra ze dne na den mění působiště. Kvůli neuspokojivým výsledkům odešel z divizní Doubravky a vydal se do jihočeské Čížové hrající Českou fotbalovou ligu, ve které pro změnu skončilo trenérské duo Kokeš-Staroba.

Senco Doubravka do sezóny vstoupilo velmi slabě, po pěti kolech se nachází na předposledním místě divizní skupiny A se ziskem třech bodů a bilancí 0-2-3. Ještě hůře se vede nováčkovi ČFL z Čížové, která je s jedním bodem poslední.

 

Nelze se proto příliš divit, že v obou klubech došlo ke změnám v realizačním týmu. Radim Kokeš v Čížové vydržel pouze pár měsíců, když do klubu přišel před sezónou a vytvořil s koučem Zdeňkem Starobou trenérskou dvojici. Nyní však po dohodě obou stran odchází, Staroba se přesune do funkce sportovního ředitele.

 

Volné místo v Čížové takřka ihned obsadil Aleš Jindra, který přichází z Doubravky. „Neměli jsme výsledky. Trenér dělal vše, co mohl, a stejně se nám nedařilo jako v minulé sezóně před sérií porážek. Kdyby byly výsledky jiné, jsem si jistý, že trenér Jindra zůstane. Na Sencu to má rád,“ ví útočník Doubravky Milan Ungr.

 

„Je to pro všechny složitá situace, všichni jsme si přáli jiný začátek sezóny. Bohužel se nám nedaří a trenér Jindra se rozhodl pro tento impuls,“ komentuje dění na Doubravce brankář Jan Turek. „Snad nás změna nakopne a panu Jindrovi se v novém angažmá bude také dařit. Přeji mu to a myslím, že mohu mluvit za celou kabinu,“ uzavírá Turek.

 

Podle všeho to vypadá, že Senco převezme uznávaný trenér a legenda plzeňského fotbalu Zdeněk Michálek. Sedmdesátiletý kouč za svou bohatou kariéru vedl mužstva Viktorie Plzeň, Domažlic, Tachova nebo Rokycan, vyzkoušel si i německý fotbal. Vedení Doubravky by mělo staronového trenéra kabině představit už na tréninku ve středu 13. září.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou