Česká televize odvysílá další zápas nižší fotbalové soutěže!

0

Je tu další utkání nižší soutěže, které bude odvysíláno v přímém přenosu ČT Sport. Už v neděli 17. zaří se fanouškům od 10:00 hodin předvedou celky jihočeského krajského přeboru – Protivín hostí Hlubokou nad Vltavou!

Společný projekt FAČR a České televize – Můj fotbal živě – se tentokrát vydá na jih Čech. Vybráno bylo utkání krajského přeboru mezi domácím Protivínem a hostující Hlubokou nad Vltavou.

 

FK Protivín je v tabulce po pěti kolech na sedmém místě. Doma je velmi silným celkem, který se spoléhá mimo jiné na bratry Jaromíra a Zbyňka Vorlovy či na středního záložníka Ondřeje Prášila. Ten je zajímavou postavou jihočeského fotbalu – z pozice hlavního trenéra totiž vede třetiligový Písek, ale v devětatřiceti letech stále patří k nejlepším hráčům jihočeského přeboru. Jako hráč má za sebou působení na Žižkově, Mostu či Čáslavi.

 

I Hluboká nad Vltavou má na své straně zajímavou osobnost. Trénuje ji totiž František Cipro, který na Hluboké bydlí a v závěru trenérské kariéry se rozhodl trénovat místní mužstvo. Jeho svěřenci jsou zatím na 12. příčce, tým trápí především defenzivní fáze hry, když inkasoval už čtrnáctkrát. Hluboká se spoléhá na kanonýra Tomáše Taubera, ten už mířil přesně čtyřikrát.

 

Televizní přenos ČT Sport z Protivína začíná v 9:45, zápas samotný pak v 10:00. Pro fanoušky bude přímo v Protivíně připraven bohatý doprovodný program včetně aktivit pro děti i dospělé.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou