FOTO: Lvice z Pavlíkova zvítězily v Brňanech

0

Brňany – Lvice z Pavlíkova zajížděly po dvou vyhraných zápasech do Brňan, kde se utkaly proti místním, taktéž dosud neporaženým, fotbalistkám. Dvoubodový náskok na soupeřky Lvice navýšily a po vítězství jsou stále na první pozici.

DIVIZE A - ŽENY

 

ČFK Brňany – SK Pavlíkov 1:6 (0:3)

 

Branky: 82. Jurková - 20. Hlaváčková, 22. Hlaváčková, 25. Churanová, 60. Churanová, 65. Pázlerová, 88. Pázlerová

 

Uběhlo sotva pár minut a hráčky Brňan mohly jít do vedení. Proti ale byla Pázlerová, která předvedla ve skluzu výborný obranný zákrok a zamezila tak skórování. Ve 20‘ padla první branka zápasu. Churanová si vyměnila míč s Hlaváčkovou a ta střelou k tyči poslala Lvice do vedení – 0:1. O dvě minuty později to byla opět Hlaváčková, která se prosadila po přihrávce Kierykové – 0:2.

 

Běžela 25‘ a domácí hráčky se dopustily chyby v rozehrávce, čehož využila Churanová a poslala svůj tým do třígólového vedení – 0:3. Na další branku si muselo příchozí obecenstvo počkat až do 60‘, kdy opět udeřily Lvice. Kutílková vyvinula na protihráčku tlak při napadání, obrala jí o balón, který naservírovala Churanové a ta se podruhé v zápase trefila – 0:4. O pět minut později využila přesný centr jedné ze svých spoluhráček Pázlerová, která hlavou završila bůra – 0:5.

 

V 82‘ se prosadily také domácí fotbalistky. Hraniční ofsajdovou pozici pomezní sudí nechal pokračovat a vytáhnout se musela Dolejšová, která si s prvním pokusem ještě poradila, ale z následné tečované střely už byl gól, který vstřelila Jurková – 1:5. Dvě minuty před koncem padla poslední branka zápasu. Kapitánka Lvic Adéla Brabcová se prohnala po pravé straně, do vápna poslala přesný míč na nikým nehlídanou Pázlerovou a ta překonala bez problémů Tichou – 1:6. Lvice si tak odvážejí tři body a po třetím kole jsou stále stoprocentní.

 

Brňany: Tichá - Drátovníková, Gabrielová Pavla, Gabrielová Petra, Jurková, Rosová, Šeráková, Ljuba (K), Veselá, Šulíková, Höhnová.

 

Pavlíkov: Dolejšová – Šarlingrová, Bártová, Vajcová, Adéla Brabcová (K) – Pázlerová, Alžběta Brabcová, Andrová, Kieryková – Churanová, Hlaváčková. Střídaly: Wittmannová a Kutílková.

 

Další utkání sehrají pavlíkovské ženy v sobotu 23. září od 13:30 na svém stadionu proti ženám z FK Postoloprty.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou