Statistika 7. kolo - KRÁLOVSKÝ PŘEBOR OPAVA I.

0

Přinášíme tradiční dávku statistiky. Opět se dozvíme kdo vsítil hattrick, kdo dal nejrychlejší branku, a zavádíme novou rubriku vítězná branka. 

Tabulku nejlepší střelců okresního přeboru můžeme najít na tomto odkazu: http://www.fotbalunas.cz/statistiky/soutez/222/strelci/

 

Hattrick se podařil v tomto kole pouze jeden. Radoslav Urban z Jakartovic vsítil tři branky do sítě Minervy. Dvě přesné trefy v tomto kole zaznamenali Martin Boháč z Vřesiny (jednu z penalty) a Rostislav Cihlář z Litultovic. 

 

Celková bilance tohoto kola jsou 2 domácí výhry, 2 remízy, 2 výhry hostů a pravděpodobná 1 kontumace. Celková bilance za šest odehraných kol je 24 výher domácí družiny, 2 remízy, 15 výher hostů a 1 kontumace. V šestém kole se zrodila konečně remíza, a aby toho nebylo málo, tak se urodily hnedle dvě. 

 

Šesté odehrané kolo nabídlo gólů jako šafránu. Střelci mířili do černého pouze 17 x, průměr na zápas je 2,83 branky. Celkově už padlo 177 gólů, což je na zápas průměrně 4,31 branek na jedno utkání.  

 

V tomto na góly chudém kole, padlo nejvíce branek v zápase mezi Stěbořicemi a Vřesinou - 5. Míč v síti neviděli diváci v Březové, kde se místní družina střetla s rezervou Kobeřic. 

 

Mužstvem, které se v tomto kole nejvíckrát trefilo mezi tři tyče byla Vřesina, která dala 4 góly. Slepými náboji pálili střelci Březové, Kobeřic a Hněvošic. 

 

Nejrychlejší branku vsítil litultovický Rostislav Cihlář z Litultovic, jenž zvedal ruce nad hlavu už ve 2. minutě. Do vlastní sítě nezamířil žádný nešťastník. 

 

Nařízené byly dvě penalty, a obě jejich exekutoři proměnili. Do sítě mířili vřesinský Martin Boháč a životický Miroslav Hanák. Celková bilance za šest odehraných kol je 17/5. 

 

A máme tady kategorii vítězných branek. Celkově v 39 utkáních brali soupeři tři body, tudiž bychom měli mít 39 střelců vítězné branky. Chyba lávky, máme několik střelců, kteří vsítili více než jednu vítěznou trefu.

 

Pojďme se podívat na statistiku tříbodových zásahů:

3 - Radoslav Urban (Jakartovice), Martin Boháč (Vřesina)

2 - Martin Šuhajík (Březová), Rostislav Škrobánek (Slavia Opava), Jan Tengler (Litultovice)

1 - David Řehulka (Březová), Adam Kubný (Kobeřice B), Jan Wollner (Hlavnice), Pavel Vavrečka (Stěbořice), Pavel Pizur (Budišov n. B.), Jakub Fiedler (Stěbořice), Denis Kusztubajda (Kobeřice B), Martin Pražák (Budišov n. B.), Petr Boček (Vřesina), Jan Tkadleček (Jakartovice), Ondřej Doležel (Litultovice), Jakub Hlaváč (Jakartovice), Vojtěch Malchárek (Kobeřice B), Martin Váleček (Otice), Filip Mužík (Slavia Opava), Milan Lišaník (Dobroslavice), Roman Modelský (Budišov n. B.), Rostislav Cihlář (Litultovice), Vojtěch Graca (Stěbořice), Roman Gargoš (Kobeřice B), Patrik Metelka (Budišov n. B.), Martin Drápal (Litultovice), Martin Fiedler (Stěbořice), Lukáš Lodňánek (Hlavnice), Jan Kuric (Budišov n. B.), Patrik Škroch (Štítina), Jiří Tengler (Dolní Životice-vlastní)

  


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou