STATISTIKA 7. KOLA - KRÁLOVSKÝ PŘEBOR II.

0

Přinášíme druhou část statistiky. Opět se dozvíme info o návštěvnosti, kartách, o čistých kontech brankářů. Nově bude sledovaná rubrika tip liga. 

7. kolo shlédlo celkem 393 platicích fanoušků, což činí průměr 65,5 diváka za zápas. Celkově už shlédlo zápasy okresního přeboru 2 852 fanoušků, půměr na jedno střetnutí tak je 69,56

 

Nejvíce byli lidé zvědaví na bezbrankový zápas mezi Březovou a Kobeřicemi (88 diváků). Nejméně přilákalo diváky utkání mezi Štítinou a Hněvošicemi (35 diváků). 

 

V tomto kole udrželi tři brankáři čisté konto. Míč za svá záda nepustili Jakub Hromada z Březové, Jakub Stříbný z Kobeřic B a Vojtěch Otipka ze Štítiny. 

 

Celková statistika čistých kont:

3 - Michal Janech (Jakartovice)

2 - Jakub Losert (Stěbořice), Aleš Krása (Budišov n. B.), Jakub Stříbný (Kobeřice B), Jakub Hromada (Březová)

1 - Marek Vajda (Dobroslavice), Vojtěch Otipka (Štítina), Daniel Bria, Tomáš Lebeda (oba Litultovice), Jakub Lampart (Vřesina), Bohumír Lorenz (Slavia Opava), Lukáš Kirschner (Hlavnice)

 

V tomto kole bylo uděleno 18 žlutých karet a žádná červená.  Celková bilance v tomto ročníku je 127 žlutých kartónů a 4 červené. Nejvíce se žlutilo na zápase Dolní Životice a Hlavnice - 5. Zápas mezi Březovou a Kobeřicemi dopadl i na žluté karty 0:0. Nejvíc žlutých karet obdržely týmy Hněvošic a Hlavnice - 3. Březová a Kobeřice trestány nebyly. 

 

Celková statistika žlutých karet:

16 - Hněvošice

13 - Hlavnice

12 - Jakartovice, Vřesina

10 - Dobroslavice

9 - Slavia Opava, Dolní Životice, Otice

7 - Kobeřice B

6 - Březová, Štítina, Litultovice

4 - Stěbořice

3 - Budišov n. B.

 

Červené karty:

2 - Hněvošice

1 - Stěbořice, Hlavnice

 

 

Celkovou tabulku tip ligy můžete najít zde: http://fotbalunas.cz/tip-liga/?soutez=222

 

Z ní vyčteme, že tři lidi tipovali už dvakrát bezchybně. To konkrétně Rostislav Krejčí, Pavel Kozelek a Aleš Lasák. Jednou uhádli všechny zápasy tito borci: Radek Kubánek, David Řehulka, Richard Husovký, Marek Honka, Dalibor Benek, Venca Likeš.

 

Posledním sledovaným apektem je kdo kolikrát vyhrál jednotlivá kola tip ligy. Omlouvám se za neúplnost, je to psáno v době, kdy ještě nebylo známo rozhodnutí disciplinárky, tak do této statistiky není zahrnuto poslední kolo. Bude vše napraveno příští týden. 

 

Pořadí:

3 - Rostislav Krejčí, Aleš Lasák, Pavel Kozelek

2 - Richard Husovksý, Venca Likeš

1 - David Řehulka, Marek Honka, Dalibor Benek, Radek Kubánek, Petr Boček (ten jediný vyhrál celé kolo sám).


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou