Přestupová bomba! Luděk Zelenka se vrací do zápasového rytmu

0

FK Kralupy 1901 hlásí hvězdnou posilu. Angažovaly ostříleného ligového kanonýra Luďka Zelenku! Proč si známý útočník vybral právě Kralupy? Protože ho nikde jinde nechtěli, jak sám říká s úsměvem.

Zkušený Luděk Zelenka má na svém kontě celkem 341 startů v české nejvyšší soutěži, pouze osm gólů mu chybělo, aby se stal členem Klubu ligových kanonýrů. Za svou profesionální kariéru prošel například Jabloncem, Slavií Praha, Teplicemi nebo Brnem. 

 

Nečeká se, že by čtyřiačtyřicetiletý spolukomentátor České televize kvůli své vytíženosti odehrál všechny zápasy kralupského týmu. Přesto pro něj angažmá ve středních Čechách znamená návrat k pravidelným tréninkům a zápasům. „Na zápasový rytmus se netěším. Občas se ale hnu a v klubu mám kamarády. Na ty se těším,“ vtipkuje Zelenka.

 

Pro nedělní derby s městským rivalem Čechií byl měl být připraven. „Očekávám, že to bude vyhecované, lidi mi budou nadávat, prostě super zápas,“ dodává s úsměvem populární „Zelí“. 

 

V klubu se potká se spoluhráčem z Realu Top Praha Tomášem Hunalem, dalším exligovým hráčem oblékajícím dres Kralup 1901.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou