První polovina podzimní části nejvyšší soutěže na Vysočině je za námi, tak se za ní můžeme ohlédnout

0

Víš ve kterém kole padlo nejvíce gólů v dosavdním průběhu sezóny Krajského přeboru? Kdo dostává největší gólovou nadílku a komu se vůbec nedaří? Jsme v polovině podzimní části sezóny a už o víkendu nás čeká vstup do té druhé.

Sedmým kolem jsme se dostali do druhé poloviny sezóny a právě to sedmé bylo nejbohatším v dosavadním průběhu na góly ve kterém jich padlo rovných 28. Naopak nejslabší kolo si vybraly týmy to třetí, kde se síť rozvlnila 17x.

 

Shodně se sedmým kolem padlo také 7 branek v zápase Nová Ves – Chotěboř 4:3 a tímto výsledkem byla zastavena tříbodová šňůra Chotěboře, která trvala plných šest kol. Možnost vidět podobné gólové hody měli diváci ve 3.kole v Koutech, kde vyhrála Přibyslav 2:5.

 

Více než 5 branek vstřelených do sítě soupeřů prozatím k vidění nebylo. Ze 48 zápasů se zatěžkalo konto soupeřů pětkrát. Zásluhu na tom má 2x Chotěboř s Pelhřimovem a jednu pětigólovou nadílku si připsaly Speřice.

 

Pět branek si ze zápasu odneslo shodně pět týmů – Velké Meziříčí B, Kouty, Přibyslav, Nová Ves, Jaroměřice nad Rokytou.

 

Nejlépe skórujícím týmem je FC Chotěboř – 20 gólů v čele s nejlépe střílejícím hráčem Martinem Odvářkou a jeho pěti góly. Shodně má na svém kontě útočník FK Pelhřimov - Martin Faltýnek ml.

 

Výslunný hattrick byl zapsán u dvou hráčů.

Prvním je hráč FK Pelhřimov - Martin Faltýnek ml., který dal 3 góly v domácím zápase do sítě Nové Vsi.

Druhým třígólovým útočníkem se stal v sedmém kole Jan Šander, který zaznamenal 3 čisté zásahy na domácím hřišti ve 33 minutách do sítě Chotěboře.

 

Největší problém střílení branek dělá Jaroměřickému týmu, který zaznamenal pouze 3.

 

Nejvíce inkasující mužstvo si připisuje SK Přibyslav. Průměr minimálně 3 obdržených branek v zápase je ani tímto deficitem neřadí do sestupových míst. Tomu se vyhýbají s náskokem 5 bodů.  Za sebou nechávají Kouty s Jaroměřicemi, které nasbíraly ze sedmi kol pouhý bod.

 

Naopak pevnou obranou se prezentují dva týmy – Okříšky a Humpolec se třemi obdrženými góly.

 

Jistotu mezi třemi tyčemi prokazuje brankář a kapitán Okříšek - Fiala, který se může pyšnit ze sedmi odehraných zápasů 5x čistým kontem.

 

Pokud se podíváme na celkový výsledek soutěže, tak dojdeme ke shodě obdržených i vstřelených branek. Domácí týmy vs. hosté 156:156 se ziskem 136 bodů.

 

 

Co může být lepší pozvánkou pro diváka na druhou polovinu podzimní sezóny než dosavadní průměrný počet 6,5 gólu na zápas?


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou