Pavel Nedvěd se vrací na české trávníky!

0

Držitel Zlatého míče Pavel Nedvěd se vrací po dlouhých letech na místo, kde fotbalově vyrůstal. Po tvrdých, nekonečně dlouhých a náročných jednáních probíhajících mezi nejvyššími představiteli Skalné a Juventus Turín se podařilo angažovat Pavla Nedvěda.

Kluby se vzájemně dohodly nezveřejňovat podmínky přestupu. Nicméně není zatím jasné, kdy se Pavel připojí k mužstvu a kdy zasáhne do některého z mistrovských utkání, jelikož je pracovně vytížen jako viceprezident Juventus Turín.

 

V klubu je registrován i Pavel Nedvěd mladší, syn legendy českého fotbalu. Ten se už v letošní sezóně dokázal i gólově prosadit, když korunoval vítězství Skalné v prvním kole. 

 

Pavel Nedvěd je již několikátou letní posilou skalenského týmu. V letním přestupovém okénku management týmu nezahálel a přivedl do svého realizačního týmu zkušeného lodivoda Jiřího Vysokého. Z Rapidu Liberec získal talentovaného středopolaře Matěje Cverčka, záložní řadu doplní dvojice z Františkových Lázní Miroslav Podlipský a Pavel Šerdzik. Brankářský post vyztuží Pavel Křižan z Vojtanova.

 

Otázkou zůstává, jak se příchozí hráči aklimatizují do týmu. To může ukázat již následující dvojblok domácích utkání. Již tuto neděli v 10:30 přivítá A tým mužstvo Lázně Kynžvart a o týden déle ve stejný čas bude hostit Hranice. Získá FK Skalná důležitých šest bodů do tabulky?

 

Zdroj: Oficiální web klubu FK Skalná, upraveno redaktorem


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou