Sponzorem druhého dílu tipovačky kolínského okresu je Sportovní centrum Trojka Kolín

0

Také druhá část tipovací soutěže kolínského okresního přeboru má svého sponzora. Je jím Sportovní centrum Trojka v Kolíně, které nám představila manažerka centra, Sabina Růžičková.

Proč právě „Trojka“ v názvu sportovního centra?

 

Název TROJKA žádný význam nemá, majitelé chtěli krátký název a napadlo je toto. Už i třeba proto, že nedaleko je 3.ZŠ.

 

 

Co Trojka nabízí a také pro koho?

 

Sportovní centrum TROJKA KOLÍN je moderní víceúčelová budova, která na ploše 1360 m2 nabízí sportovní vyžití pro celou rodinu.

 

 

Na třech podlažích najdete Kardio zónu, kterou tvoří nové běžecké pásy, schody, spinningová kola, steppery značky Star Trac, dále Sál na skupinové lekce (Multisál), kde pod vedením zkušených instruktorů zlepšíte kondici a shodíte nadbytečná kila na lekcích Alpinningu, CrossCoru, Tabat, ale také Pilates nebo třeba Jógy. Vybít energii s přáteli můžete na Squashi, 2V2 Fotbalu, stolním tenise a stále populárnějším Lidském fotbálku, který spočívá v tom, že jsou natažená lana od zdi ke zdi, vždy ke každému lanu si stoupnou buď dva nebo tři lidé, a hraje se to podobně jako stolní fotbálek.

 

 

Co si mají návštěvníci představit pod pojmy Alpinningu, CrossCore a Tabata?

 

Alpinning se cvičí na běžícím páse, který však sám nejede, ale musíte ho rozjet sám, je to velmi dynamické cvičení, kde jste neustále v pohybu.

 

CrossCore je cvičení formou zavěšení, které využívá všechny výhody tradičních cviků pro tělesnou hmotnost a zvyšuje nestabilitu, rotaci a dynamické napětí, které zpochybňují vaši rovnováhu a jádro. Na Crosscore člověk procvičí celé tělo.

 

Tabata je velmi efektivní a náročná metoda intervalového tréninku, při kterém se zvyšuje fyzička i síla zároveň. 20 sekund cvičíte co nejvíce opakování (tolik, kolik dokážete) - následuje odpočinek 10 sekund - to vše opakujete třeba 6x.

 

 

V Trojce se určitě chystají nějaké novinky. Můžete je přiblížit?

 

Ve sklepních prostorách od března 2017 vyrostla i crossgym zóna, ideální pro funkční tréninky a samozřejmě oblíbená činková zóna. Nyní plánujeme výstavbu dvou místností pro relax a odpočinek.

 

 

Jakým způsobem se v Trojce mohou vyřádit fotbalisti?

 

Fotbalisti u nás určitě mohou využít posilovnu, kardiozonu s běžícími pásy, ale i kurty na fotbálky 2na2, možností je určitě mnoho. Kolínské fotbalisty rádi podpoříme, a budeme potěšeni, když i oni zavítají k nám a najdou zde místo pro svůj sportovní rozvoj i odpočinek.

 

 

Jaké odměny jste přichystali pro tři nejlepší tipující?

 

 

Pro nejlepší tipující jsme připravili permanentky v hodnotě 500,-, 300,- a 200,- Kč. Využít je mohou na cokoliv z naší nabídky.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou