DIVOČINA VÍKENDU: Čtrnáct udělených karet a osmigólový střelec

0

Někdy prostě rupnou nervy... A jsou z toho takové podívané, jako které vypichujeme v článku o dalších z víkendových NEJ. A kdo se o víkendu stal nejlepším střelcem České republiky? 

DIVOČINA VÍKENDU

Zápas, který rozhodčímu není co závidět, se odehrál v Nových Syrovicích, kterým byly soupeřem Šebkovice. Rozhodčí Michal Stehlík krotil hráče dvanácti žlutými kartami, dvakrát musel dokonce vytáhnout červenou!

 

O označení "divočina víkendu" v soutěžích hraných v České republice se ucházel také zápas na Plzeňsku, o kterém jsme na našem portálu podrobně informovali včetně fotek z utkání - Ledce sehrály vypjatý duel s Mladoticemi, výsledkem bylo třináct udělených karet, ale pozor, z toho hned pět červených!

 

Husarský kousek se povedl sudímu Alexandru Bílkovi v OP Praha východ - v utkání Šestajovic a Svojetic napomenul hned třináct hráčů kartonkem žluté barvy, ale k vyloučení v duelu nedošlo.

 

SNIPER VÍKENDU

Tomáš Belanec z Chodské Lhoty asistoval u kanonády svého celku hned osmi brankami.

Hned pět střelců se pak zaskvělo šesti trefami v zápase - Tomáš Vejnar z Kunčic, Filip Mrusek z Vávrovic, provodovský David Hlava, Karel Švestka z týmu Meziboří a Gabriel Hévr z pražských Ambassadors.

 

ČTĚTE TAKÉ:

Jaký byl největší debakl víkendu a kde padlo nejvíce branek jsme psali ZDE.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou