DIVOČINA VÍKENDU: Pět červených karet v jednom zápase? To tu dlouho nebylo!

2

Zaměřeno na minulý fotbalový víkend – při kterých zápasech měli rozhodčí největší práci s tím udržet hráče na uzdě? Další z jedinečných přehledů najdete pouze na fotbalunas.cz.

5 ČERVENÝCH KARET V ZÁPASE

AFK Milovice B - Sány (III. třída A Nymburk)

Karetní přehlídka. Jako první byl ze hřiště poslán domácí Jakub Šťastný po dvou žlutých - první byla udělena za faul, druhá za kritiku pomezního sudího ("Co to jako máváš?"). Následoval ho hostující Tomáš Peterka už ve 38. minutě. Do této doby stihnul totiž inkasovat dvě žluté za kritiku rozhodčích. Nejprve zahlásil "Já bych toho pomezního vyměnil," posléze už hlavnímu sudímu adresoval otázku "Co to pískáš?!".

 

Sány/Opolany se dostaly ve druhé půli do vedení a záver duelu byl hodně nervózní, když byli v poslední desetiminutovce vyloučení hned tři fotbalisté.

 

3 ČERVENÉ KARTY V ZÁPASE

FC Boskovice - TJ Tatran Bohunice (ze zápasu máme fotografie)

FK Budětice 2012 - TJ Sokol Chudenice (ze zápasu máme reportáž)

 

13 ŽK + 1 ČK

FC Viktoria Mariánské Lázně - FK Olympie Březová  (ze zápasu máme reportáž)

Vědomice - TJ Sokol Velké Žernoseky 

 

ČTĚTE TAKÉ:   SNIPER ČR VÍKENDU: Jan Kociolek má za sebou životní výkon, trefil se devětkrát!

 

DEBAKLY VÍKENDU: Meta dvaceti branek jednoho týmu v zápase byla pokořena!  

 

 

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
7. 11. 2017 11:54
tak ono s tím,co se uvede v Zápise o utkání,má většinou prohlášení hráčů na hřišti máloco společného.Tam většinou létají urážky,ale udělí se jen ŽK,přestože se za urážky má udělit (dle Pravidel fotbalu...)ČK.A aby to na tu ŽK v ZoU dalo,tak se tam pak napíše něco,co pravidlově tu ŽK pokryje.U nás na okrese je to zjednodušeno tím,že se ČK udělená po dvou ŽK nemusí rozepisovat,a tak se napíše jen vyloučení po druhém napomenutí v průběhu zápasu...jinak pokud by se mělo v lize vylučovat dle pravidel za HNCH-urážlivé nebo pohoršující výroky na adresu rozhodčích,tak by v každém zápase bylo pět červených,jak lze snadno odpozorovat z úst hráčů...
2. 11. 2017 14:33
Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník
Moc se mi líbí, jak sudí nemá problém dát dvě žluté karty za výroky: "Já bych toho pomezního vyměnil" a "Co to pískáš?!". Za fauly se dneska už karty nedávají skoro vůbec - faul zezadu není mnohdy ani za žlutou a červenou kartu? tu dá rozhodčí jen pokud se na jeho adresu ozve tímto stylem pískání frustrovaný hráč. Za faul asi jedině v případě zlomení obou nohou :/

Ostatní čtou