Hodnocení podzimu - TJ Sokol Stařeč

0

Trenér František Prokop je rád za to, že se jeho tým po špatném úvodu sezóny probral, začal bodovat a je ve hře o záchranu, která je cílem Starče pro jarní část sezóny.

Umístění: 13.

Skóre: 14:31

Body: 11

 

Doma: 13. místo, 2 - 1 - 4, 8:11, 7 bodů

Venku: 8. místo, 1 – 1 – 4, 6:20, 4 body  

 

Odehrané zápasy:

13 – Marek Bříza

12 – Daniel Tomek, Dominik Obůrka, Martin Linhart, Ladislav Lauš, Miroslav Kaňka

11- Michal Vodička, Ondřej Dvořák

10 – Jakub Zejda, Marek Vodička, Jan Rambousek, Rostislav Ježek

9 – Michal Pysk, Filip Strouha

8 – Vladimír Smejkal

5 – Roman Linhart

4 – Stanislav Jahoda

2 – Matěj Trnka, Adam Šabata

1 – Adam Roth, Martin Novotný, Jaroslav Daňhel

 

Střelci:

5 – Jakub Zejda

2 – Jan Rambousek, Ondřej Dvořák, Marek Bříza,

1 – Miroslav Kaňka, Rostislav Ježek, Martin Linhart, Michal Vodička

 

ŽK:

6 – Michal Vodička

5 – Miroslav Kaňka

4 – Martin Linhart

2 – Jakub Zejda, Michal Pysk, Marek Vodička, Marek Bříza

1 – Ondřej Dvořák, Vladimír Smejkal, Daniel Tomek, Dominik Obůrka, Jan Rambousek

 

ČK:

1 – Dominik Obůrka, Miroslav Kaňka

 

Podzimní působení Starče v 1.B třídě skupině B hodnotí trenér František Prokop

 

Jak hodnotíte podzim?

Rozdělil bych to na dvě části, s první polovinou jsme velmi nespokojeni. Druhá polovina už byla lepší a ke spokojenosti chybí jen tři body z posledního utkání doma, které jsme museli nejprve odložit a v dohrávce už v nekompletní sestavě jsme po fatálních chybách ztratili.

 

Co váš tým na podzim nejvíce sráželo?

Jednoznačně špatná defenzívní činnost týmu (platí především pro první polovinu podzimu) a velké množství zbytečných ztrát míče ve středu hřiště po kterých jsme mockrát inkasovali. Dále také velmi nízká produktivita.

 

S čím můžete být spokojen?

Především s tím, že jsme byli schopni po špatném začátku se zlepšovat, hlavně výrazně zlepšit defenzívní činnost a také začít bodovat. Dále s pozitivní atmosférou v kabině i v době, kdy jsme byli dlouho bez bodu. V neposlední řadě pak i s tím, že celá řada mladých včetně dorostenců ukázali potenciál do budoucnosti, bohužel zatím zůstalo hlavně u toho potenciálu (na podzim nastoupilo celkem 10 hráčů do 21 let).

 

Jaký je rozdíl mezi úrovní OP Třebíč a 1.B třídou?

Rozdíl tu určitě existuje, týmy mají vyrovnanější a kvalitnější kádry hráčů. Hra je také určitě rychlejší a chyby se více „trestají." Na druhou stranu rozdíl není až tak veliký, jak ukazují naše rozdílné výsledky. Je nutno brát na zřetel, že jsme stále v procesu generační obměny (doplňujeme / obměňujeme z řad našich odchovanců) a postup původně nebyl v plánu.

 

Který soupeř na vás udělal největší dojem?

Asi Velký Beranov, který se na nás chytil a pak vítězně pokračoval. Především jejich rychlá hra po stranách se mi líbila.

 

Koho z vašeho týmu byste za podzimní část pochválil?

Především Marka Vodičku, který byl náš klíčový hráč. Dále pak určitě Martina Linharta, který ač ne plně zdráv byl oporou, Jakuba Zejdu, který jako jediný byl aspoň částečně „gólový." Také „starší“ hráči Kaňka, Rambousek, Vodička Michal, Dvořák i Smejkal ukázali, jak jsou stále pro nás důležití. Oporou byl v mnoha zápasech i mladý brankář Obůrka, škoda jen posledního zápasu, kdy neměl svůj den.

 

S jakým cílem půjdete do jarních odvet?

Cíl je jasný, získat tolik bodů kolik je nutných na záchranu

 

Kdybyste si měl do svého kádru vybrat jednoho hráče z 1.B třídy, kdo by to byl?

Já jsem spíše pro to, než hledat jinde, vychovat si vlastní. Ale abych odpověděl, je jasné, že nám chybí klasický gólový hráč do vápna. Na tento post máme Marka Pislcajka, ale zranění mu nedovolilo ani nedovolí v tomto soutěžním ročníku nastoupit. A tak bych bral buď Mariana Vahilu od sousedů z Rokytnice nebo samozřejmě mimořádně gólového Michala Sobotku z Rapotic.

 

Ve čtvrtek 16. listopadu vám přineseme podzimní souhrn Slavoje Polná.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou