Majitelé výherních poukazů baru ALCATRAZ jsou známi

0

Skončila podzimní část na trávnících, skončila i třetí fáze tipovačky kolínského okresního přeboru. Tentokrát se deváté až třinácté kolo tipovalo oo ceny Baru ALCATRAZ v Kolíně. Kdo a jaké ceny získal se dozvíte v článku.

Kolínský bar ALCATRAZ, který najdete v Kouřimské ulici v Kolíně věnoval do závěrečné části tipovačky bombastické ceny. Majitelka baru Markéta Kurešová sama také do míče čutá, však je z fotbalové rodiny a fotbalisty ráda ve svém baru uvítá. Třetí cenou je láhev Bohemky. Můžeš ji vypít sám a nebo se rozdělit s kamarády. Totéž lze udělat s druhou cenou, kterou je deset piv. A první cena? BOMBA! "Kýbl" míchaného nápoje dle nabídky a výběru. S kamarády si můžete sednout okolo a pocucávat.

 

A nyní výherci. Na třetí místo stačilo uhádnout 25 správných tipů. Na toto číslo dosáhli dva borci. Honza Špinka a Jakub Hervert. Druhým kritériem pro rozhodnutí bylo celkové pořadí v Tip lize přeboru, kde je Jakub o sedm tipů lepší a třetí místo včetně poukazu na láhev Bohemky v baru ALCATRAZ získává Jakub Hervert.

 

Na první místo bylo potřeba trefit 26 tipů. I tohoto čísla dosáhli dva tipující, Zdeněk Jirkovský a Jiří Jetmar. I zde rozhodlo druhé kritérium, jen v tomto případě je rozdíl pouhé dva přesné tipy. Druhé místo společně s poukazem na deset piv v baru ALCATRAZ získává Jiří Jetmar.

 

Vítězem a majitelem kuponu na "Kýbl" míchaného nápoje v baru ALCATRAZ se stal Zdeněk Jirkovský. Prosím všechny tři výherce, aby nejpozději do pátku kontaktovali redaktora na níže uvedeném mailu nebo telefonu o způsobu předání poukazů.

 

Děkujeme baru ALCATRAZ a hlavně majitelce Markétě Kurešové za krásné ceny a vstřícný přístup.

 

Výhercům gratulujeme. Věřím, že si ceny užijete a při návštěvě baru ALCATRAZ budete spokojeni. Tipovačku o ceny v podobné formě rozjedeme i v příští sezóně. Případní zájemci o sponzoring některé části se mohou přihlásit sami na mail redaktora jirka.stoupa@gmail.com nebo na telefon 725884311. Na oplátku můžeme nabídnout rozhovor v článku o aktivitách a zájmech sponzora. Těším se na další soutěžení, další sponzory a hlavně další výherce.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou