HVĚZDY V PRALESE (III. díl): Střelec legendární sparťanské branky, kanonýr z Bundesligy nebo televizní komentátor

0

S fotbalem se těžko loučí a tak dokud bývalým reprezentantům či ligovým hvězdám slouží zdraví, rádi si zahrají v některé z nižších soutěží. Představujeme vám další známá jména, která můžete o víkendu vídat v soutěžích od krajských přeborů níže!

Marek Kincl (44 let, FK Zbuzany B, Středočeský | Praha - západ | III. třída sk. B) – Fanoušci si jistě vybaví jeho památný gól do sítě Lazia v Lize mistrů, kterým zajistil Spartě postup do osmifinále. Na podzim nastupoval hlavně za B tým, kde dal 14 gólů, tři přidal i v divizi za A tým. 

 

Pavel Kuka (49 let, SK Rapid Psáry, Praha - západ | Okresní přebor) – Vicemistr Evropy 1996. Oddaný slávista, v Bundeslize hájil barvy Kaiserslauternu, Norimberku a Stuttgartu, celkem v Německu dal v nejvyšší soutěži 50 gólů. Na podzim se trefil devětkrát. 

 

Rudolf Otepka (44 let, Malše Roudné B, I.B A Jihočeského kraje) – Nikdy nepůsobil mimo českou ligu, ale o to větší stopu zde zanechal, když si připsal více než 400 ligových startů. Nyní trénuje divizní Roudné a za jeho rezervu hraje I.B třídu, gól nedal. 

 

Lukáš Zelenka (38 let, SKK Hovorčovice, Praha - východ | Okresní přebor) - Mistr Evropy hráčů do 21 let z roku 2002. Hrál v belgické, turecké a maďarské lize, se Spartou dvakrát vyhrál titul a dvakrát český pohár. Na podzim dal tři góly. 

 

Jaroslav Černý (38 let, SK Dolní Chabry, Pražský | Krajský přebor) - Mimo České republiky působil v Turecku, Německu, Rakousku a na Slovensku. Dvojnásobný mistr ligy se Slavií. Za Chabry dal čtyři góly. 

 

Jaromír Blažek (44 let, FK Újezd nad Lesy, Pražský | Krajský přebor) – Bývalý reprezentační brankář (zažil i bronzové EURO 2004), většinu kariéry strávil ve Spartě, se kterou zažil sedm titulů! V Norimberku si zachytal bundesligu. Teď stráží branku Újezdu nad Lesy. 

 

Aleš Pikl  (42 let, FK Libochovice, Ústecký | 1.A třída sk. A) – Zářil hlavně na Žižkově mezi lety 1999 až 2004, za 142 zápasů dal 33 gólů. Střelec tří podzimních branek.

 

Marek Jarolím  (33 let) – Ligu si zahrál za Slavii, Plzeň či Mladou Boleslav, vyzkoušel si angažmá v Číně a Řecku. Dvojnásobný mistr ligy se Slavií. Na podzim slavil čtyři góly.

 

Radim Holub (42 let, SK Rozhovice, Pardubický | 1.B třída sk. A) - Nyní je sice ve stavu zraněných a působí jako poradce v klubu SK Rozhovice, ale pokud naskočí na hřiště, je stále platný. Působí jako asistent trenéra u lídra ČFL, Chrudimi.

 

Ladislav Fujdiar (50 let, SK Planá,  I.A A Jihočeského kraje) - Českobudějovičtí fanoušci dodnes vzpomínají na jeho úniky obráncům a hlavně góly - v nejvyšší soutěži jich dal 43, většinu v dresu Dynama, trefil se ale i v dresu Baníku a Olomouce. Na podzim nastoupil jen párkrát, jednou se gólově prosadil.

 

Martin Hyský  (42 let, TJ Sokol Královice Pražský | Krajský přebor) - Obránce se stal v sezóně 1995/96 mistrem ligy s pražkou Slavií. Mimo ČR hrál v Rusku, Švédsku a Německu. V současnosti působí jako spolukomentátor zápasů na České televizi. Na podzim se v krajském přeboru gólově neprosadil.

 

Nezapomeňte si prohlédnout fotogalerii.

 

ČTĚTE TAKÉ:

HVĚZDY V PRALESE (I. díl): V nižších soutěžích hrají Ujfaluši, Pacanda či zpěvák Dyk

 

HVĚZDY V PRALESE (II. díl): Trojnásobný mistr světa, bronzový medailista z EURA nebo autor superfinty

 

Zapomněli jsme na někoho? Tak nám dejte vědět na info@fotbalunas.cz! Hledáme nejen bývalé fotbalisty, ale také třeba herce, zpěváky a osobnosti veřejného života, které můžeme o víkendech spatřit bojovat v dresu v některé z nižších soutěžích České republiky. Dejte nám tak tip na vašeho spoluhráče či protihráče, o kterém si myslíte, že by si zasloužil byl zmíněn.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou