V jedenadevadesáti zápasech padly téměř čtyři stovky gólů

0

Tabulka po podzimní části je známá, Pečky přezimují jasně na čele se solidním nískokem do jarní části. Na dně tabulky jsou odříznuté dva týmy. Co statisticky zajímavého ještě přinesly odehrané zápasy?

Ve třinácti kolech bylo odehráno celkem jedenadevadesát utkání. Padlo dohromady 394 branek, což je 4,33 gólu na zápas. Je to o něco méně než v loňské sezóně. Na tomto čísle se nejvíce podílely týmy Peček (54 gólů s průměrem 4,15) a Jevan (49, 3,77). Naopak střelecká potence nejvíce trápila celek Červených Peček, který vsítil pouhých 8 branek s průměrem 0,62 gólu v utkání. Následují týmy Dobrého Pole (15), Žiželic (17) a na sedmém místě tabulky jsou Tuklaty také se sedmnácti zásahy.

 

Defenzívu a tak i počet inkasovaných branek měli nejlepší mužstva z popředí tabulky. Pečky lovily míč z vlastní sítě jen třináctkrát, čtrnáct gólů dostaly Býchory a Krakovany. Vyšší počet obdržených branek mají Jevany (27), ale ty dokázaly své soupeře přestřílet. Dále mají logicky vysoký počet inkasovaných gólů týmy na spodku tabulky a nejvíce právě Červené Pečky, kde 52 obdržených dělá průměr 4 góly na zápas.

 

Všechny týmy si užily alespoň jednou radost za tříbodovou výhru. Jediný tým Peček nepoznal hořkost porážky v základní hrací době. Nejvíce remíz uhrály mužstva Býchor a Krakovan (4x), ale pro Býchory z toho byla pouze jedna penaltová výhra, zatímco Krakorky v penaltách uspěly hned třikrát. Třikrát uspěly rovněž Radim a Dobré Pole, kteří tak proměnili všechny své remízy na dva body, naopak tým Libodřic neuspěl ani jednou ze svých tří pokusů. 

 

Na vlastním hřišti neprohrály v základní hrací době dva celky, Pečky a Býchory. Zatímco Pečky byly stoprocentní a neztratily doma ani bod, Býchory poztrácely za tři remízy. Na soupeřových hřištích se pak vůbec nedařilo Červeným Pečkám, které nezískaly ani bod a dokázaly vstřelit pouhé dva góly. O něco lépe se dařilo Žiželicím, které přivezly dva body. Venku nevyhrálo ani Dobré Pole, přesto dokázalo importovat šest bodů po remízách. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou