1417! Tolik hráčů si v průběhu podzimu dalo vlastní gól

0

Jsem smolař! Vlastní gól, a zrovna si ho musím dát já a být za dřeváka! Možná že právě takové myšlenky jste měli na podzim roku 2017 po rozvlnění sítě za zády brankáře vašeho týmu. Nebojte, nebyli jste v tom sami, vlastenec taková vzácnost o uplynulém podzimu nebyla.

Některé jsou ukázkové, kdy chcete napálit míč do bezpečí a místo toho ke svému údivu, stejně jako k překvapení všech spoluhráčů, trefíte neomylně růžek vlastní brány. Jiné vynucené, kdy hráči jako poslední záchranu při přečíslení zkouší zabránit skluzem přihrávce na hráče připraveného zakončit do prázdné brány a srazí si míč do sítě. Další pak vyloženě smolné – při závaru ve vápně vám míč spadne na záda a jak na potvoru se odrazí směrem do brány. I takové branky ale rozhodují zápasy.

 

V nižších fotbalových soutěžích České republiky od 3. lig po nejnižší soutěže padlo za podzimní část 1453 vlastních gólů, o které se postaralo 1417 smolařů. Naštěstí nikdo si nemusel projít za podzim tím, že by musel skousnout tři vlastní góly. Ale hned jednatřicet hráčů si dalo dvě vlastní branky – jejich přehled najdete ve fotogalerii!

 

 

ČTĚTE TAKÉ: 

KANONÝR PODZIMU: Žebříček TOP 500 nejlepších střelců 

 

ZLÝ MUŽ PODZIMU: Žebříček nejtrestanějších hráčů českého fotbalu

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou