Vítězem 12. ročníku Čertovského poháru se stal Team 23

0

Obavy ze špatného počasí se nevyplnily, a tak mohlo deset týmů ve dvou skupinách zápolit poprvé za dvanáct let o putovní pohár, který se odteď stal hlavní trofejí.

Z každé skupiny postupovaly do čtvrtfinále čtyři týmy. Po skupinách vypadl z áčka Bubu Team a z béčka Ketkovice. Bez porážky prošli ze skupiny "A" Rozdrcení Jeleni a béčko ovládli bez ztráty bodu starťáci. 

 

Čtvrtfinálové dvojice utvořili R. Jeleni a Havláti, Team 23 - Tequilla, Starťáci - Vesničtí paliči a Yetti team - Nová Ves. O překvapení se postarali Havláti, kteří Jeleny opravdu rozdrtili, a to 5:1 a Nová Ves, jež vyřadila po výsledku 4:2 Yetti team. 

 

Velmi kvalitní zápasy přinesla obě semifinále. Nejprve Team 23 porazil 3:1 Havláty a poté si Starťáci poradili s Novou Vsí 4:1 

 

Třetí místo po penaltách urvala Nová Ves. Ve finále se střetl Team 23 s dosud neporaženými Starťáky. Bohužel pro ně porážka přišla až v tom nejdůležitějším zápase. Po vítězství 3:2 se radoval Team 23 ve složení: Tomáš Laš, Radim Stér, Michal Sobotka, Petr Sobotka, David Slaný a Milan Laš. 

 

Nejlepším brankářem byl vyhlášen Tomáš Doušek ze Starťáků. Krále střelců získal se 14 brankami Michal Sobotka z Teamu 23. V závěsu za ním, pouze o jediný gól, skončil Michal Bím ze Starťáků. 

 

Všem účastníkům bychom chtěli poděkovat za to, že svým fair-play chováním dopomohli k hladkému průběhu turnaje. Poděkování patří rovněž všem sponzorům a těm, kteří se jakkoli podíleli na organizaci turnaje. V neposlední řadě si zaslouží uznání také oba rozhodčí, František Novotný a Oldřich Kalina, jež odpískali všechna utkání bez jakýchkoli problémů s naprostou bravurou.

 

Aleš Kolařík, FC Rapotice


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou