Bohdalov povede Machatka

0

V Bohdalově se po podzimní části mění trenér. Hrajícího trenéra Tomáše Doležala, který ve funkci skončil kvůli nedostatku času, nahradí matador Vítězslav Machatka. 

Tomáš Doležal dovedl jako hrající trenér svůj tým k postupu z okresního přeboru, ale v zimní přestávce jeho trenérská mise skončila. Tomáš Doležal již v průběhu podzimu signalizoval, že v jarní části sezóny začne přestavovat rodinný dům a nebude mít čas na trénování, přičemž i jeho účast v utkáních bude spíše příležitostná. Na to nováček krajské soutěže zareagoval a přivedl trenéra Vítězslava Machatku, se kterým se bohdalovští domluvili na spolupráci. Cílem Bohdalova pro jarní část 1.B třídy, skupiny B je záchrana. 

 

Šestašedesátiletý Vítězslav Machatka se jako hráč podílel na začátku osmdesátých let na postupu FC Žďas z krajského přeboru až do třetí ligy. Po skončení aktivní kariéry začal trénovat žďárskou mládež, několikrát také usedl na lavičku divizního áčka, naposledy v letech 2005 – 2007. Kromě toho také vedl celky Havlíčkova Brodu, Přibyslavi a Nové Vsi. Od léta 2014 do září loňského roku vedl rezervu Žďáru nad Sázavou.

 

Zdroj: FC Bohdalov


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou