Fotbalová škola Václava Kadlece má před sebou druhý ročník. Registrujte se už nyní!

0

Již svou druhou kapitolu otevře v létě 2018 Fotbalová škola Václava Kadlece v Poděbradech. I tentokrát má AMJ Corporation pro zájemce přichystány rovnou dva termíny.

Termín prvního turnusu bude na hřišti v Poděbradech probíhat ve dnech 30. 7. - 3. 8. a druhého turnusu 6. - 10. 8. 2018

 

První ročník fotbalové školy se setkal s s nadšenými reakcemi dětí i jejich rodičů. Jedná se o fotbalovou školu pro děti narozené v letech 2003 - 2010. Příměstský kemp bude rozdělen na dva turnusy - kapacita jednotlivých turnusů bude maximálně 70 účastníků. Výuku povedou zkušení trenéři mládežnických kategorií s certifikací UEFA. Těšit se můžete na skvělé trenéry ze Sparty, Slavie, Bohemians a také FK Bohemia Poděbrady. Každý účastník fotbalové školy Václava Kadlece obdrží mimo jiné tréninkový set NIKE s logem školy a svým jménem, individuální fotku s Václavem Kadlecem (a nejen s ním) a společnou fotku s účastníky fotbalové školy. 

 

PŘIHLÁŠKU NALEZNETE ZDE


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou