Litoměřicko začalo zimní přípravu s jednou změnou v realizačním týmu

0

Litoměřicko čeká souboj s Varnsdorfem i pikantní souboj se Štětím. V realizačním týmu však skončil na vlastní žádost asistent Michal Slabý, kterého na tomto postu nahradí Marek Kratochvíl.

Před prvním letošním tréninkem, stanoveným na 5. ledna, promluvil v kabině a hráče přivítal Pavel Šimkovský. Poté se ujal slova trenér Martin Müller, objasnil své představy a požadavky na hráče a nastínil plán devítitýdenní přípravy před startem jarní části ČFL včetně deseti zápasů. První z nich odehrajeme ve středu 10. ledna. Od 15:00 se na umělé trávě v České Lípě potkáme se s účastníkem druhé ligy FK Varnsdorf. Následovat pak bude pro fanoušky pikantní souboj se Štětím, toto utkání je na programu 13. ledna od jedenácti hodin v Brozanech na umělce.

 

V plánovaných 17 hodin se již na umělé trávě v areálu FK Motorletu Praha v dešti a za umělého osvětlení pohybovala osmnáctka postav, šanci přesvědčit a zabojovat o místo v kádru dostává i několik nových tváří. Postupně Vás budeme seznamovat s tím, jak se bude kádr pro jaro krystalizovat, v každém případě však nedochází k masívním změnám v mužstvu jako v letním přestupovém období. První hráčskou posilu představí v brzkém rozhovoru Pavel Šimkovský, který nově působí ve funkci výkonného ředitele. Prozradíme v tuto chvíli, že Vám jméno „nového“ hráče nebude neznámé. Několik členů podzimního kádru na prvních dvou tréninkových jednotkách, druhá byla na pořadu v sobotu 6. 1., chybělo, i jim se v avizovaném rozhovoru budeme věnovat.

 

 

O jedné změně Vás ovšem zpravíme, hráčům byl představen nový člen trenérského štábu pan Miroslav Kratochvíl, který bude spolukoučovat tým ve spolupráci s pokračujícím trenérem Martinem Müllerem. V realizačním týmu nahrazuje Michala Slabého dosavadního asistenta, který vzhledem k osobním důvodům a pracovnímu vytížení jen, jak doufáme, přerušil své učinkování ve fotbale. Michale děkujeme Ti za vše, co jsi pro klub odvedl a přejeme hodně štěstí v osobním životě.

Zdroj: www.fklitomericko.cz


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou