FOTO: Zápy si užily zápas proti Mladé Boleslavi, Vltavín dokázal remizovat se Žižkovem v malém pražském derby a Vyšehrad přišel v závěru o skalp Příbrami

0

Start roku je v rámci zimní přípravy ideálním termínem, kdy si profesionální kluby zvou na rozehrání slabší soupeře. Tento víkend se odehrály další zajímavé zápasy. Ve dvou soubojích proti druholigovým soupeřům se zrodila remíza, pouze Mladá Boleslav si dokázala porazit Zápy.

FK Mladá Boleslav – SK Zápy 2:0 (0:0)

Branky: 63. Klobása, 75. Jánoš.

Celkem statečně bojovaly Zápy, které dokázaly remizovat s ligovým soupeřem po prvním poločase. Ve druhém sice dvakrát inkasovaly, ale pro přípravu do jarní sezony se mohou hráči předního týmu ČFL přiučit novým věcem.

 

FK Loko Vltavín – FK Viktoria Žižkov 1:1 (1:1)

Branky: 7. Tudorovič – 10. Kuchta.

Vše pro výsledek podstatné se odehrálo v úvodu, když Žižkov dokázal odpovědět velmi rychle na úvodní trefu výběru z Holešovic.

 

FC Slavoj Vyšehrad – FK Příbram 2:2 (1:0) - ze zápasu přinášíme fotogalerii

Branky: 3. a 50. Drobílek – 56. Jandera, 87. Danoski.

Doslova na lopatě měl Vyšehrad svého oblíbeného přípravného soupeře. Během úvodního poločasu a startu druhého si vytvořil náskok, který držel v těsně podobě až do 87. minuty, než se Danoski postaral o vyrovnání. I tak velmi dobrý výsledek proti soupeři, který bojuje i první ligu.

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou