FOTO: Litoměřicko podlehlo Varnsdorfu

0

První zápas v rámci zimní přípravy odehráli hráči Litoměřicka ve středu 10. ledna, na českolipské umělce jim byl soupeřem druholigový FK Varnsdorf.

V průběhu prvního poločasu, ačkoliv Litoměřicko nezačalo vůbec špatně, získali Varnsdorfští tříbrankové vedení. Ve druhých 45 minutách předvedl třetiligový celek lepší a fotbalovější výkon. Hráči se tlačili do zakončení, vytvářeli si šance, vyjma gólu Radka Dvořáka ze 71. minuty, však bez brankového efektu.

V utkání dostali příležitost téměř všichni hráči, kteří podstupují zimní přípravu. Jediným, kdo do zápasu nezasáhl, byla staronová posila Štěpán Kacafírek. Pro některé hráče byl středeční souboj s týmem trenéra Zdenka Frťaly premiérovým, stejně na tom byl i nový asistent trenéra Miroslav Kratochvíl.

 

Hodnocení asistenta trenéra Miroslav Kratochvíla (FK Litoměřicko): „Do utkání jsme vstoupili velmi dobře a favoritovi jsme byli důstojným soupeřem. Bohužel po obdržené brance v úvodu utkání jsme soupeři trochu více vyklidili pole a ten po našich chybách vedl v poločase zaslouženě 0:3. Do druhého poločasu vstoupila obě mužstva v pozměněných sestavách a my začali mít více ze hry. Dobrý výkon jsme korunovali v 71. minutě brankou Dvořáka po vydařené kombinaci a snížili na průběžných 1:3 a drali jsme se nadále k brance soupeře. Přicházely i potřebné gólové příležitosti, ale zůstávaly neproměněné. Největší asi byla gólová hlavička Šustra. V závěru nám již docházely síly a soupeř kontroloval hru do konečného hvizdu. Naše hra byla celkem koukatelná, nikdo vyloženě nezklamal. V prvním poločase se projevila síla soupeře. Je stále co zlepšovat a pokud budeme nadále takto na sobě pracovat a do tréninku dávat vše, věřím, že v soutěžních utkáních budeme konkurenceschopní a pro naše soupeře nebezpeční. Z kluků je cítit zřetelný potenciál.“

 

Zdroj: www.fklitomericko.cz

Článek byl upraven redakcí


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou