Fotbalisté Albrechtic zahájili zimní přípravu

0

Přinášíme info o albrechtickém klubu. 

V úterý 16. ledna odpoledne začala A mužstvu Baníku zimní příprava na jarní pokračování 1. A třídy skupiny B v domácí areálu na umělé trávě FK Baník Albrechtice. 

V úterý 16. ledna začala A týmu mužů Baníku pod vedením trenéra Jaroslava Goje zimní příprava. Z A týmů Baníku pár hráčů s tréninkovým procesem začne z různých důvodů později (zdravotní problémy, studijní nebo pracovní povinnosti).

V rámci první tréninkové jednotky využili hráči albrechtickou umělku, kde se nejdříve rozcvičili a poté si zahráli fotbálek. Teď budou následovat další tréninkové jednotky v domácím prostředí před prvním přípravným utkáním, které sehraje A tým Baníku 11. února na umělé trávě Frýdecká v Českém Těšíně se slovenským týmem TJ ŠTART Veľké Rovné.

 

zdroj: fkbanikalbrechtice.cz


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou