Stovku mám za 10,4, prozradil David Janouch

0

Davidovi Janouchovi z Jevan to v podzimní části střílelo a stal se se sedmnácti zásahy králem střelců. První polovina sezóny byla ale mnohem úspěšnější. Nejen o tom proč, ale i o ostatních zajímavostech fotbalu jsme s Davidem hovořili.

Davide, jak jste si užil Vánoce?

 

Na Vánoce jsem se těšil, už jen z důvodu, že jsem si mohl trošku oddechnout od pracovního nasazení a navštívit rodinu v Plzni, ale to je asi tak všechno... Bohužel nás na Vánoce opustil člen rodiny a Vánoce už nejsou takové jako kdysi...

 

Jste nejlepším střelcem soutěže. Začátek sezóny byl úchvatný (hattricky, dokonce 4 góly do sítě Č. Peček), ale druhá polovina sezóny vás už ve střelecké formě nezastihla...

 

Ano, byla to famozní jízda a spadlo mi tam opravdu všechno, do čeho jsem kopl. Druhá část byla špatná, ale měsíc a půl jsem bojoval se zápalem plic a prostě nebyly síly... Prakticky šest zápasů jsem vůbec neměl sílu ani sprintovat a jít do souboje. Kdo sportuje, tak určitě ví, o čem mluvím...

 

Jste kanonýrem od malička?

 

Tak góly jsem dával vždycky, ale kanonýrem bych se rozhodně nenazýval. Někdy totiž dokážu spálit i takřka nemožné.

 

Kdy jste dal nejvíce branek v zápase? Trefil jste se i do vlastní brány? Který gól považujete za nejdůležitější?

 

Budu počítat jen dospělý fotbal, takže nejvíc gólů v zápase co jsem kdy dal, bylo právě proti Č. Pečkám, góly se zasekly na čísle 4. Vlastní gól jsem si nikdy tuším nedal, ani snad jako žáček ne a nejdůležitější gól? Pro mě je každý gól stejně důležitý.

 

Čeho nejvíce využíváte pro střílení gólů?

 

Mojí největší zbraní je asi rychlost, bez ní bych asi góly nedával. Prakticky mi to stačí dát do ulice a já uteču. 100m mám za 10,4s, tak posudte sami. :))

 

Jaká bude zimní příprava? Jsou nějaké změny v kádru?

 

Zimní příprava je pro mě osobně to nejhorší, co může ve fotbale být. Nesnáším ji, ale to je fotbal a budu se s tím zase muset poprat. Každopádně příprava bude náročná, protože se chceme udržet ve špičce tabulky a znepříjemnit Pečkám boj o postup. Co se týče přestupů, tak popravdě vůbec nevím. Jediný co vím, tak od nás nikdo neodešel a to je hlavní!

 

Jak vnímáte pocity dalších týmů okresu, že ne vše při zápasech s Jevany je čisté. Co můžete udělat pro to, aby se fotbal pro všechny týmy stal zábavou a neříkali dopředu, že snad aspoň nebudou vyloučeni?

 

Já jsem v Jevanech krátce, ale bohužel tyto narážky slýchávám a je to opravdu nepříjemné. Přijde mi, že to mají týmy v hlavách vsugerovaný a za každým evidentním faulem vidí něco víc... Jediný co k tomu můžu říct je to, že nejdřív by měl začít každý sám u sebe...

 

Věřme, že se to snad uklidní. Jaký je cíl Jevan a váš osobní pro jaro?

 

Cíl Jevan jsem už říkal. Určitě se udržet ve špičce tabulky a znepříjemnit Pečkám boj o postup. A můj vlastní? Navázat na začátek sezóny, abych pomohl zase řádit :))


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou