Kdo ovládl hlasování a stal se Hráčem podzimu na Vysočině?

0

Po dobu dvou měsíců jste mohli podpořit vašeho favorita v sestavách podzimu. Ty sestavili buď redaktoři fotbalunas.cz nebo nám tipy na nominované hráče poskytli naši čtenáři. Kdo ovládl hlasování na Vysočině? Už v pátek 19. ledna oznámíme finálovou jedenáctku z vítězů sestav podzimu s nejvíce obdrženými hlasy z celé České republiky, ze které bude probíhat losování o hodnotné ceny od SportFotbal.cz!

MSFL: Záložník Petr Dolejš (Velké Meziříčí) V každém zápase hrozil a byl postrachem pro obranu soupeře. Byl u mnoha gólů svého týmu a sám jich osm přidal. Většina trenérů se po konfrontaci s Velkým Meziříčím nechala slyšet, že to byl nejnebezpečnější hráč.

 

 

Divize D: Lukáš Michal (hráč SFK Vrchovina z.s.)

 

Krajský přeborBrankář Tomáš Kříž (AFC Humpolec)

 

1.A třída sk. B - Výkon Mikuláše Borkovce z Černíče se líbil především spoluhráčům, kteří jej chtěli vidět v Sestavě podzimu, a proto ho prohlásili za svého nejlepšího hráče. Střelec tří podzimních branek.

 

1.B třída sk. BBrankář Jan Hladík (Měřín) – Mladý měřínský gólman chytil famózní formu především v závěru podzimu, když v posledních pěti zápasech vychytal čtyři čistá konta a svůj tým vytáhl až na druhé místo v tabulce. Svůj skvělý podzim korunoval v Polné, kde v závěru zápasu chytil penaltu. Měřín dostal nejméně branek v celé soutěži

13 zápasů, 1170 odehraných minut, 5 čistých kont

 

 

Pelhřimov | Okresní přebor – Brankař David Rohovec (TJ FC Ústrašín): Nejtěžší úkol, který jsem si dal za úkol sám, byl výběr brankaře do nejlepší jedenáctky podzimu. Reálně na tento post kandidovalo 4-5 jmen, vybrat však lze pouze jednoho. Bohužel nemám možnost objektivního porovnání jednotlivých výkonů a tak jsem se rozhodoval na základě statistik, které se z výsledků daly lehce vyvodit. Volba mohla padnout jen na brankaře, který odchytal většinu, tedy alespoň 7 soutěžních zápasů. Nejnižší počet inkasovaných gólů na zápas (1,7) mají shodně Martin Krupička z Čejova a Libor Chadim z Horní Cerekve, nejvíce čistých kont (4) plačkovský Lukáš Novotný, volba ale nakonec padla na ústrašínského Davida Rohovce. Ten v žádném ohledu nepropadl a pro ne zcela ideálně hrající "Žlutou ponorku" byl výraznou postavou v cestě za prozatimním osmým místěm, které s ohledem na vývoj podzimu lze považovat za úspěch.

 

Třebíč | Okresní přebor – Obránce Petr Otruba z Vladislavi  po zranění několika opor převzal kapitánskou pásku. Kvalitní záskok potvrdil také v několika zápasech, kdy z postu stopera nastoupil na svém bývalém postu brankáře. 

 

Třebíč | III. třída sk. A – Útočník Milan Holubář z Budišova-Náramče B je opora a nejlepší střelec týmu. Dokáže nastoupit na jakémkoliv postu a odevzdá tam dobrý výkon.

 

Třebíč | III. třída sk. B – Obránce Přibyslavic Jiří Pojer je obětavý obránce, který nevypustí jediný míč, nevynechá jediný souboj a na jediný zápas nepřijde pozdě. Z náhradníka se postupně vypracoval v lídra kabiny a tento podzim míval i velice často kapitánskou pásku.

 

 

Žďár n. S. | Okresní přebor – Záložník Pavel Bartoněk (D. Rožínka) - S fotbalem začínal v Bystřici nad Pernštejnem a přes Štěpánov se vrátil domů na Dolní Rožínku až do kategorie mužů. Pavel je skvěle technicky a rychlostně  vybavený hráč s dobrou kondicí a může nastupovat na jakémkoli postu v záloze nebo útoku. Každoročně patří mezi nejlepší hráče mužstva a bez jeho přítomnosti si dnes s těží představit základní sestavu Dolní Rožínky. 

 

Žďár n. S. | III. třída - Brankář Milan Hájek (Pohledec) - Na pozici gólmana se nachází v ideálním fotbalovém věku. Řadím ho mezi dva nejlepší gólmany III. třídy. Dnes již má za sebou bohatou hráčskou kariéru a dodává našemu týmu potřebnou jistotu a klid v obranné fázi. V mnoha zápasech nás svými zákroky podržel. Abych pouze nechválil, občas se mu nevyhne emoční zkrat během zápasu, ale je to především tím, že nerad prohrává.

 

Žďár n. S. | IV. třída sk. A – Útočník Michal Jedlička (FK Doubravník) – nejlepší střelec soutěže se třinácti brankami.

 

Žďár n. S. | IV. třída sk. B – Brankář Jan Prokeš (brankář TJ Sokol Křoví)


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou