Nadějné vedení nad druholigovým soupeřem Dobrovice neudržela, neuspělo ani Ústí nad Orlicí v boji s mládeží Sigmy Olomouc

0

Na úvod přípravy si Dobrovice užil zápas s druholigovým Ústím nad Labem, vedení z prvního poločasu však ztratila. Ústí nad Orlicí padlo opět 0:3, tentokráte s výběrem Olomouce U19.

FK Ústí nad Labem - FK Dobrovice

A mužstvo sehrálo o víkendu první přátelské střetnutí v přípravě, ve kterém podlehlo na jeho hřišti druholigovému Ústí nad Labem 3:1. Dobrovičtí sice vedli brankou Adama Fotra ze 41. minuty, domácí ale ve druhém poločase otočili utkání ve svůj prospěch.

FK Ústí nad Labem - FK Dobrovice 3:1 (0:1)

Branky: 57. Kingue, 77. D. Richter, 89. Matějka - 41. Fotr

 

FK Dobrovice 1. poločas: Dědek, - Novák, Routek, Sedláček Marek, Pelyak, -   Fotr, Krystan, Žaloudek, Volf, - Schubert , - Miškovský

FK Dobrovice 2. poločas: Dědek – Tuma, Soběslav, Kovach , Bernát,-  Jakubec, Sedláček Michal, Žaloudek, Tomašov , - Osvald, - Kostka

 

Zdroj: www.fkdobrovice.cz

 

SIGMA OLOMOUC U19 - JISKRA ÚSTÍ N.O.

Fotbalový tým Jiskry se ve druhém přípravném utkání představil v Olomouci, kde ho prověřil extraligový tým dorostenců Sigmy. Trenér Chudý v obou poločasech vyzkoušel celý širší kádr, v němž se mimo Jakuba Chlebouna představil nově také útočník Daniel Bareš /98/, který je v Ústí na zkoušce z Olympie Praha. Na hřiště se dostali i ústečtí dorostenci M.Krátký, Pavlásek a Pinkava. Zejména I. poločas se hostujícímu týmu moc nepovedl.

Rozhodně se nepodařilo zopakovat zodpovědný, organizovaný výkon z Plzně. Pravdou však je, že do hry zasáhlo 5 nových hráčů, což se na sehranosti a kvalitě muselo projevit. Někteří borci hráli zápas po delší přestávce a bylo to na jejich projevu znát. V úvodní části chyběl ústeckým pohyb a důraz v osobních soubojích, soupeř byl viditelně lepší a zaslouženě si vytvořil rozhodující náskok. Naopak druhý poločas byl z naší strany velmi dobrý. Do zápasu nastoupila nová jedenáctka a s jejím výkonem byl po zápase trenér mužstva spokojen. Ústečtí si vytvořili i několik nadějných brankových příležitostí, koncovka byla bohužel nulová.


Trenér Chudý hodnotí tuto přípravu pozitivně: „I když jsme zápas výsledkově nezvládli, příprava splnila svůj účel, do hry se dostalo 22 hráčů, zátěž jsme rovnoměrně rozložili a upřímně, po minulém utkání v Plzni, kdy všichni aktéři vydali své maximum, jsem podobný výsledek očekával.“

 

 

SK Sigma Olomouc U19 - TJ Jiskra Ústí nad Orlicí 3:0 (3:0)

 

SESTAVA ÚSTÍ I. POLOČAS :
J.Krátký – Fikejz – P.Chleboun – Jeníček - Langer, Kukla – Falta – Nágl – Pazdera - Pinkava, Bareš.


SESTAVA ÚSTÍ II. POLOČAS:
Truhlář – Skalický – J.Chleboun – Coufal – M.Kopecký, M.Krátký – Vaňous – Souček – Pavlásek - Smejkal, Bareš/65.Chalupník/.

 

Zdroj: http://www.fotbal-ustinadorlici.cz/


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou