SK Chyňava touží po 1.B-třídě

0

Vrcholem zimní přípravy bude soustředění v Ústí nad Orlicí..

 

Zimní příprava začala 13.1.2018 a to prvním tréninkem na hřišti. Letošní přípravu a to především první část budou mít na starosti bratři Steinerovi (Zdeněk a Daniel), kteří se starají o nabraní kondice. Brankáře trénuje zvlášť náš trenér brankářů Petr Lašek, který se stará o jejich růst.

Letošní příprava je velmi náročná a dá se říct, že se trénuje skoro každý den, stačí se podívat na rozpis tréninků (např. 13.1., 15.1.,16.1.,17.1.,18.1.,19.1.,20.1.). Každý z hráčů byl ovšem informován z jakého důvodu se takto maká a co se od něho v přípravě očekává. Využíváme hodně naše tréninkové hřiště, náš dvousetmetrový ovál, poté UMT v Berouně, plavecký bazén, halu v Unhošti a v Chyňavě a Městskou horu v Berouně.

Ze začátku přípravy je kladený důraz na nabrání kondice a svalové hmoty. Máme hodně běžeckých jednotek a do toho kruhové tréninky. Vrcholem přípravy bude soustředění v Ústí nad Orlicí, kam se i letos chystáme a zde už se bude trénovat jen herní stránka. Máme v jednání i několik přípravných utkání, aby to nebylo jen o trénování, ale už z minulosti jsme najeli na režim, že maximálně 3 přáteláky. Nechceme pokoušet, že se nám někdo před začátkem sezóny zraní. Start pro nás bude velmi důležitý, pokud chceme zaútočit na špičku a dotáhnout se na čelo.

Co se týče ještě přípravy, tak zatím panuje spokojenost, protože na tréninky je docházka velmi početná, prozatím se nás schází od 14 – 17 lidí. Máme teď několik hráčů nemocných, ale to se snad brzo napraví a bude nás chodit ještě víc. Mnohem lépe se trénuje s větším počtem hráčů, protože kluci mezi sebou soutěží a hecují se. Každopádně naší přípravu mohou fanoušci sledovat na facebooku, instagramu nebo youtube kanále.

"Takto hodnotí prozatimní přípravu Zdeněk Steiner ml. – kondiční trenér SK CHYŇAVA."

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou